Andreea Antonescu a născut o fetiță, în urmă cu doar câteva ore, iar imediat după ce micuța ei a venit pe lume, le-a transmis un mesaj și fanilor ei de pe Instagram. Fanii vedetei nu s-au putut abține să nu îi transmită și ei toate gândurile lor bune, în secțiunea de comentarii.

Andreea Antonescu a născut

Așteptarea a luat sfârșit pentru Andreea Antonescu și pentru iubitul ei. Vedeta a adus-o pe lume pe fiica ei și nimic nu se poate compara cu fericirea pe care a simțit-o în momentele respective. Este cel mai frumos cadoupe care l-a putut primi în apropierea Crăciunului și nu a putut păstra vestea cea mare doar pentru ea, așa că după ce și-a revenit puțin, a transmis un mesaj pe contul ei de Instagram, dar fără a posta o imagine cu micuța sa.

Cântăreața a mai trăit aceste emoții, în urmă cu 11 ani, când a devenit mamă pentru prima dată. Pe atunci, a înțeles ce înseamnă cu adevărat să ai parte de un miracol în viață. A fost o zi plină de emoții și și-a găsit cu greu cuvintele pentru a spune ce a simțit în momentul în care a venit pe lume cel de-al doilea copil al ei. De asemenea, este recunoscătoare și se simte binecuvântată și împlinită pentru tot ceea ce i se întâmplă și este, de asemenea, cum nu se poate mai fericită în clipa de față.

„Acum 11 ani am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață… @sienna_spak. Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris vreau să vă anunț că astăzi am născut o fetiță perfect sănătoasă și îl trăiesc pe cel de-al doilea. Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită”, a transmis Andreea Antonescu, pe Instagram.

Comentariile nu au încetat nici ele să apară. Oamenii au felicitat-o așa cum au știut eu mai bine și s-au bucurat atât pentru artistă, cât și pentru partenerul ei de viață. Cineva chiar a insistat ca Andreea Antonescu să îi dezvăluie numele copilului, dar nu a primit un răspuns din partea ei, momentan.

Citeste si:
Elena Gheorghe are probleme serioase de sănătate. Cu ce afecțiune...
Elena Gheorghe are probleme...

„Mă bucur pentru tine ! Felicitări!”, „Felicitari🤗😘sa va traiasca si sa va bucurati impreuna de toate momentele frumoase ale vietii🤗😘”, „A venit cu bine minunea de suflet! 🎉❤️🎉❤️ Felicitari, dragilor! Sa fie intr-un ceas bun, sa fiti cu totii sanatosi!! ❤️❤️❤️❤️”, „Felicitări sa- ti trăiasca minunea 😍sa fiți sanatoase recuperare usoara mamica !”, „Felicitări! Să vă trăiască, să fie sănătoasă, fericită și să vă bucurați de ea și alături de ea ❤️❤️❤️ Recuperare ușoară ❤️❤️❤️”, „Sa va trăiască și sa va bucurați de ea!❤️”, „Felicitari! Sa fiti sanatosi si fericiti!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Citeste si:
Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit: „Nu pot să spun că nu mi-a...
Ema Uta și Alex Bodi s-au...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Decembrie 2022 - 09 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.