Andreea Antonescu nu o mai vrea nașă de botez pe Andreea Bălan, iar în clipa în care a făcut aceste afirmații, toată lumea așteptat reacția cântăreței care, din fericire, nu a întârziat să apară. Ce a zis fosta soție a lui George Burcea în legătură cu decizia colegei sale!

Andreea Antonescu are alți nași de botez

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară și chiar dacă mai durează o vreme până când copilul ei va veni pe lume, ea se pune deja la punct mai multe aspecte, pentru ca la momentul acela să nu se strângă prea multe lucruri de făcut și să nu le facă față. Vedeta și-a ales deja nașii de botez pentru al doilea copil, dar nu este vorba despre Andreea Bălan, așa cum s-a întâmplat prima dată și cum se aștepta toată lumea.

Fosta colegă de trupă a Andreeei Bălan a făcut declarațiile legate de nașii pe care i-a ales pentru cel de-al doilea copil, în cadrul unei emisiuni TV, iar din acel moment, toată lumea a așteptat să vadă ce părere are blondina în ceea ce privește decizia Andreei Antonescu. Vedeta a mai vorbit și despre perioada prin care trece acum și se pare că nu îi este foarte greu, nu are pofte și, pur și simplu, încearcă să mănânce tot ceea ce este sănătos, dar nu renunță la ciocolată. Aceste lucruri se întâmplau și înainte de a rămâne din nou gravidă, ceea ce înseamnă că nu au intervenit prea multe schimbări în viața sa.

”De data aceasta vor fi alți nași (…) În momentul de față, exact că al unei femei însărcinate. Pur și simplu mănânc cea știu că este sănătos. Nu am avut pofte, nu pot să zic că sunt lucruri pe care le refuz. Mănânc în continuare și ciocolată, ceea ce fac de o viață”, a declarat Andreea Antonescu la XNS.


Întrebată ce părere are despre faptul că Andreea Antonescu a ales alți nași pentru cel de-al doilea copil, cântăreața nu a refuzat să ofere un răspuns. Fosta soție a lui George Burcea a spus că și ea are doi copii, iar fiecare dintre ei are nași diferiți și i se pare normal acest lucru, în ideea de mărire a familiei. Așadar, nu este deloc supărată din cauza deciziei pe care vedeta a luat-o, așa cum au crezut mulți dintre fanii lor.

Citeste si:
Săndel Bălan, despre nunta fiicei Andreea Bălan cu Victor Cornea:...
Săndel Bălan, despre nunta...

”De data asta, nu (n.r. nașa Andreei Antonescu). Și eu am doi copii și am nași diferiți. E normal să pui nași diferiți. De ce să pui la fel nașii? Când e bine să-ți mărești familia”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Noiembrie 2022 - 09 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.