Otilia Bilionera a făcut câteva declarații neașteptate despre căsătorie și copil, după ce s-a îndrăgostit din nou. Mai mult d de atât, artista a dezvăluit și care este adevăratul motiv pentru care își dorește să aducă pe lume un băiat, nu o fată, așa cum s-ar fi așteptat cei mai mul

Ce spune Otilia Bilionera despre căsătorie și copil

Otilia Bilionera iubește din nou, după ce a trecut printr-o relație care a durat în jur de trei ani. Turcul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste acum a reușit să îi fure inima încă de la început, din multe puncte de vedere. Bărbatul și-a tatuat, la scurt timp după ce s-au cunoscut, numele ei pe mână, dar și data sa de naștere. Acesta are 25 de ani, nu este milionar, dar are o plajă în Turcia, doar că pe frumoasa lui parteneră de viață nu o interesează deloc banii, după cum chiar ea a declarat la începutul relației lor.

Lucrurile s-au mișcat repede în cazul lor și deja se gândesc la căsătorie, ceea ce o sperie pe îndrăgita artistă, într-un fel sau altul. Și-a dorit să țină secret acest aspect, dar nu a reușit pentru prea mult timp. Nu îi vine nici ei să creadă lucrul acesta, pentru că nu îi plac nunțile, dar este conștientă că trebuie să facă și asta, într-o bună zi.

"Am vrut să țin secret, să uimesc pe toată lumea. S-a întâmplat totul foarte repede și sunt și eu luată așa prin surprindere, nu știu ce se întâmplă. Într-adevăr se vorbește despre nuntă, nu îmi vine să cred că se întâmplă. Deocamdată sunt într-o relație, dar se vorbește că s-ar putea să mă mărit. Când aud de măritiș, încep să...

Îmi place să fiu cu cineva ca și cum aș fi măritată, dar totuși să nu fiu legată de tot. Mă sperie ce-i drept, nu-mi place. Nu-mi plac nici nunțile, dar va trebui să le fac într-o zi. Cred că e timpul.", a declarat Otilia Bilionera, pentru wowbiz.ro.


Nu doar nunta se află pe lista planurilor sale de viitor, ci și un copil. Având în vedere că are deja vârsta de 30 de ani, cântăreața își dorește să devină mamă. Otilia Bilionera ar vrea să aducă pe lumen un băiat, ca să aibă grijă de ea mai târziu, deoarece băieții sunt mai mămoșii, în timp ce fetele se mărită și se duc de acasă, după cum a declarat artista. Știe din proprie experiență lucrul acesta, fiindcă la vârsta de 18 ani a plecat și ea de acasă și și-a trăit viața după bunul plac. Se simte pregătită pentru a face acest pas și mai are momente în care crede că i se scurge timpul și că trebuie să se grăbească să rămână însărcinată.

Citeste si:
Cătălin Bordea, declarații emoționante la câteva zile după moartea...
Cătălin Bordea, declarații...

„Da, îmi doresc să am copii. Mi-aș dori să am un băiețel ca să aibă grijă de mine. Băieții sunt mai mămoși, fetele se mărită și se duc. Așa am fost și eu, am plecat la 18 ani de acasă. Nu știu când, când va vrea Dumnezeu, când va considera el că e momentul. Mă simt pregătită, am 30 de ani. De acum știi cum e, se scurge timpul. Am intrat la numărătoarea inversă.”, a declarat Otilia Bilionera, pentru spynews.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Decembrie 2022 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.