Otilia Bilionera a spus sincer câți bani scoate din buzunar pentru hainele pe care le poartă, dar a dezvăluit și care eset cea mai scumpă piesă din garderoba sa. Artista acordă foarte mare atenție imaginii sale și pune, de asemenea, accent pe vestimentație.

Otilia Bilionera, despre banii dați pe haine

Otilia Bilionera se bucură de succes atât la noi în țară, cât și peste hotare și ca orice artistă pune mare accent pe imaginea sa și are grijă să arate mereu ca scoasă din cutie. Chiar dacă are niște apariții de senzație care îi lasă de fiecare dată mască pe fanii ei, cântăreața nu este genul de femeie care să dea prea mulți pe haine. Din punctul ei de vedere, hainele sunt doar niște cârpe, indiferent dacă sunt de brand sau nu.

De asemenea, vedeta a spus că are un articol vestimentar foarte scump, care valorează 9000 de euro, pentru că este toată lucrată din pietre Swarovski, dar pentru care nu a scos nici măcar un leu din buzunar, deoarece a primit-o cadou. A purtat-o de două ori, pentru că nu poate de mai multe ori. În plus, a recunoscut că are și o rochie pentru care a plătit 70 de lei, care îi place și pe care o poartă cu drag. Așadar, pentru ea nu contează cât costă un articol vestimentar, ci doar cât de bine îi stă în ea.

„Nu sunt genul care să dau mulți bani pe haine, sunt niște cârpe, indiferent că e brand sau nu, tot cârpă e. Cred că am o salopetă cu pietre Swarovski, care valorează vreo 9000 de euro, dar e lucrată toată din pietre Swarovski. Nu am dat bani pe ea, am primit-o. Am purtat-o de două ori, că nu pot să o port de mai multe ori, o data a fost când am câștigat în Hamburg premiul pentru cea mai bună artistă din Balcani. Am și rochie la 70 de lei, pe care o port uneori”, a declarat Otilia Bilionera, pentru impact.ro.

În ceea ce privește concertele pe care le susține în alte țări, a zis că în cele arabe este plătită cel mai bine. În plus, Otilia Bilionera a povestit că are un mare respect pentru cultura și tradiția lor și încearcă să meargă acoperită cât de cât la evenimente, pentru că femeile merg acolo în felul acesta și, pur și simplu, fiind străină la ei în țară simte că este datoare să facă lucrurile în felul acesta. Alege, de cele mai multe ori, să poarte salopete care deși îi pun în evidență formele, nu îi lasă prea multă piele la vedere.

Citeste si:
Andreea Marin a ajuns să împrumute haine de la fiica Violeta după...
Andreea Marin a ajuns să...

„Țările arabe plătesc cel mai bine la concerte și apoi Turcia. Da, acolo schimb costumele, nu încât să te acoperi, pentru că totuși ești un artist european, international, dar cât de cât încerc să respect și tradiția lor, pentru că ești strain la ei în țară și trebuie să le respecția cultura. Cum să-mi impună ceva mie? Că nu mai vin! Dar dau cumva de înțeles și atunci au dreptate. Mă gândesc și eu că nu pot să mă duc chiar în fundul gol, când femeile vin acoperite la mine la concert. Port salopete, în general sunt chestii tot pe corp, mulate, care să-ți arate formele, dar să nu se vadă piele, important este să nu se vadă piele”, a mai zis ea, pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Septembrie 2022 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.