Otilia Bilionera iubește din nou, iar de data aceasta și-a găsit liniștea tot în brațele unui străin. Ca de fiecare dată, frumoasa artistă nu s-a ascuns de ochii lumii, ci a vorbit sincer despre bărbatul care i-a furat inima și care s-a îndrăgostit la fel de tare la rândul lui.

Otilia Bilionera se iubește cu un turc

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Otilia Bilionera a trecut printr-o despărțire dureroasă. Mulți dintre fanii lui credeau că nu își va găsi prea repede și nici prea ușor liniștea în brațele altcuiva prea curând, dar lucrurile nu au stat deloc așa. Frumoasa artistă a trecut peste unul dintre cele mai grele momente din viața sa și a lăsat locul unei persoane, pe care o îndrăgește și care pare gata să o facă fericită. I se citește pe față bucuria, iar cei care o urmăresc sunt și ei liniștiți că este din nou într-o relație.

Mulți au vrut să afle mai multe detalii despre cel care a reușit să îi fure inima, la scurt timp după ce a rămas o femeie singură. Cântăreața chiar se căsătorise într-o moschee cu fostul ei partener de viață și trăia o poveste de dragoste frumoasă despre care puține persoane ar fi zis că va ajunge la final. Nimic nu este întâmplător, iar la scurt timp după, ea a cunoscut un turc care i-a devenit iubit și despre care a dat câteva declarații, pentru cei care au fost curioși legat de acest subiect.

Otilia Bilionera este convinsă de faptul că noul ei partener de viață o iubește sincer, mai ales că îi demonstrează lucrul acesta ori de câte ori are ocazia. De exemplu, bărbatul și-a tatuat numele frumoasei partenere de viață pe mână, iar vedeta deja ia în considerare ideea de a se muta împreună cu acesta. Mulți s-au mirat că nu se îndrăgostește de cineva de la noi din țară, iar ea a spus că pur și simplu nu a putut până acum.

„Este un om care s-a îndrăgostit foarte mult de mine. Deja, după două zile, și-a tatuat numele meu pe mână și luptă să fiu cu el. (...) E turc. (...) Ce pot să fac dacă mă îndrăgostesc? Să zic nu? Nu am reușit să mă îndrăgostesc de niciun bărbat de la noi din țară. El e mai mic (n.r de vârstă). (...) Am posibilitatea să mă mut acolo și să vin aici când am treabă”, a mărturisit Otilia Bilionera, în cadrul unui podcast.

Citeste si:
Otilia Bilionera, declarații neașteptate despre căsătorie și copil:...
Otilia Bilionera, declarații...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Septembrie 2022 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.