Irina Deaconescu le-a vorbit fanilor ei din mediul online despre violența împotriva femeilor. Fie că este vorba despre cea verbală sau despre cea fizică, partenera de viață a lui Cristi Manea a tras un semnal de alarmă, în speranța că vor fi persoane care o vor asculta cu mare atenție.

Ce a spus Irina Deaconescu despre violența împotriva femeilor

Irina Deaconescu nu doar că postează foarte des în mediul online, dar este foarte atentă și la ceea ce publică alți creratori de conținut și nu evită să își dea cu părerea, când simte nevoia să intervină. De curând, de exemplu, i-a atras atenția un Tiktok pe care l-a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram și pe marginea căruia a simțit nevoia să comenteze. Mamă a două fete, ea a simțit nevoia să vorbească despre acest aspect, cu riscul ca unii să nu fie de acord cu ea și să își exprime la rândul lor punctul de vedere.

Soția lui Cristi Manea este conștientă că multe femei de la noi din țară se confruntă cu violența domestică. Multora le este rușine să spună prin ce trec din cauza partenerilor de viață, în timp ce o parte dintre ele nu o fac din cauza fricii. Influencerița a transmis un mesaj dur pe marginea acestui subiect, după ce a văzut un TikTok în care o femeie oarecare povestea că partenerul ei a dat foc unei imagini cu ei doi, deși ea era însărcinată.

Blondina a văzut mai multe cazuri în care femeile însărcinate treceau prin clipe de coșmar din cauza bărbaților cu care urmau să aibă un copil, iar unul pe care nu și-l poate scoate din cap este acela al unei femei care deși era gravidă, a fost bătută cu un lanț. Vedetei i se pare ireal cum încearcă unii bărbați să își arate masculinitatea în fața unor femei lipsite de apărare. Irina Deaconescu a tras un semnal de alarmă și le-a sfătuit pe toate cele care o urmăresc să fie foarte atente la cei pe care îi aleg să fie tații copiilor lor, pentru a nu ajunge în asemenea situații la rândul lor.

„În TikTok-ul pe care l-ați văzut mai devreme, tipa ne arată cum iubitul ei a dat foc la o poză cu ea fiind însărcinată. Și am citit, m-am documentat, pentru că în ultima perioadă am văzut destul de des știri, povești cu femei însărcinate care au fost agresate de parteneri, în timp ce erau însărcinate. Se întâmplă, oricum, foarte des, nu știu dacă mai țineți minte cazul pe care ni l-a prezentat Magda Săvuică, care are asociația ”Dragoste desculță”, în care o femeie care era însărcinată a fost bătută de partener cu lanțul… în timp ce era însărcinată!

Citeste si:
Gestul emoționant făcut de Cillian Murphy pentru soția sa, după...
Gestul emoționant făcut de...

Din păcate, se întâmplă la ordinea zilei și în România întâlnim foarte des acest tip de masculi, care cu siguranță nu sunt. Ești o scârbă de om, ești ultima scursură a societății, dacă ți-ai lovit iubita/ soția/ partenera! Chiar ești un nimic! Doamne ferește! Ce s-a demonstrat, am văzut și pe TikTok și apoi am citit studii, femeile care sunt însărcinate sunt prada perfectă pentru partenerii agresivi, pentru că nu se pot apăra, e foarte simplu. (…)

Dacă alegi să faci un copil cu un om, ai mare grijă la omul pe care îl alegi! Dacă a avut un comportament agresiv în trecut, să nu te facă nimic să crezi că-l va opri ceva să te lovească atunci când ești însărcinată. Din contră, vei fi o țintă sigură, mult mai ușor de pus la pământ”, a transmis vedeta, în mediul online.

Citeste si:
Daniel Pavel a răbfunit. Concurenții au reușit să-l scoată din...
Daniel Pavel a răbfunit....

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Decembrie 2022 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.