Mama Irinei Deaconescu are probleme serioase de sănătate, din cauza faptului că nu și-a ascultat fiica, în momentul în care aceasta i-a sugerat să meargă la un control. Din fericire, femeia a mers totuși la timp și nu a făcut cancer, dar mai are nevoie să petreacă o vreme pe patul de spital.

Mama Irinei Deaconescu are probleme de sănătate

Irina Deaconescu este foarte apropiată de mama sa, care o ajută cât de mult poate în ceea ce privește creșterea fiicelor pe care influencerița le are cu Cristi Manea. Femeia are grijă ca micuțele să nu ducă lipsă de nimic, iar cei doi îndrăgostiți să mai aibă timp și pentru ei, în limita posibilului având în vedere că el este fotbalist și este mai tot timpul plecat de acasă. Ei bine, acum a venit rândul soției lui Cristi Manea să aibă grijă de mama sa, care s-a operat recent.

Sinceră cu fanii ei și foarte activă în mediul online, Irina Deaconescu le-a vorbit și fanilor ei despre situația prun care a trecut mama sa. Se pare că, după lungi insistențe din partea fiicei sale, femeia a decis să își facă un test Papanicolau ale cărui rezultate nu au ieșit tocmai bune, dar nici nu a fost vorba de cancer.

„Mami s-a operat astăzi și cumva sunt prinsă cu fetele nonstop. Din păcate, a făcut un test Papanicolau, care n-a venit neapărat bine. Rezultatele n-au fost cele mai happy, dar n-a fost vorba de cancer! Doamne ajută, bine că a mers la timp. Nu știu ce s-ar fi întâmplat dacă am fi mers anul viitor, dacă ar mai fi stat așa”, a zis Irina Deaconescu, pe Instagram.


Vedeta a încercat să își ducă mama la medic de mai multe ori, doar că nu a reușit să o convingă să se opereze și să își scoată părți din uter așa cm i-a fost recomandat în trecut. Femeia avea anumite formațiuni de celule destul de periculoase pe care ar fi trebuit să le elimine, dar a fugit de intervenție cât de mult a putut ea.

Citeste si:
Ce i-a făcut Alex Dobrescu mamei Cristinei Cioran: Vreau să-i cer...
Ce i-a făcut Alex Dobrescu...

„Tot am rugat-o de nenumărate ori să mergem să...i-a fost recomandat de doctor să înlăture părți din uter, pentru că, la rezultate, a părut că avea ceva formațiuni de celule destul de periculoase, ceva de genul trei. Doamne ajută că nu era vorba de cancer, dar se putea transforma în timp”, a mai zis vedeta.

Procedura nu a fost deloc una simplă pentru mama influenceriței. I s-a înlăturat complet uterul și trompa, dar partea cea mai importantă este că nu are cancer și că în câteva zile va putea fi alături de familia ei din nou și va avea grijp de nepoatele sale pe care le iubește ca și cum ar fi copiii ei, motiv pentru care Irina și Cristi Manea îi sunt foarte, foarte recunoscători.

„I-a fost recomandat să înlăture părți din uter sau să îl înlăture complet și mami a optat să îl înlăture complet și asta s-a și întâmplat. A fost o procedură făcută la paroscop (...) I-au înlăturat și trompa, i-au lăsat ovarele, având în vedere că este destul de tânără”, a adăugat soția lui Cristi Manea.

Citeste si:
Care este starea de sănătate a Mioarei Roman, după externarea din...
Care este starea de sănătate...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Decembrie 2022 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.