Cătălin Botezatu a muncit din greu și a strâns o avere impresionantă de care este mândru și cu care se laudă, ori de câte o are ocazia. Într-un interviu pe care l-a acordat de curând, a tras linie și și-a dat seama cât de multe lucruri a realizat în ultima vreme, în ciuda problemelor de sănătate cu care s-a confruntat și din cauza cărora ar fi putut să își piardă viața.

Cătălin Botezatu are o avere impresionantă

Cătălin Botezatu, în vârstă de 56 de ani, se află pe lista celor mai buni creatori de modă din întreaga lume și se bucură de succes. Deși în trecut, la începuturile carierei sale, acesta a pierdut sume mari de bani, nu s-a lăsat niciodată descurajat și a muncit mai mult, iar drept dovadă a făcut și o avere impresionantă de care este mândru și despre care a vorbit în cadrul celui mai recent interviu pe care l-a acordat.

Creatorul de modă este conștient, în primul și în primul rând, de faptul că alte persoane în locul ar fi clacat și nu ar fi ajuns atât de departe pe cât a făcut-o el. În al doilea rând, Botezatu a ținut să precizeze că l-a ajutat foarte mult și faptul că a decis să facă o selecție a oamenilor din jurul lui, care s-au dovedit a fi falși. Acea perioadă l-a motivat foarte tare, l-a determinat să lupte, l-a întărit și l-a făcut să își dorească să demonstreze că se poate ridica și să fie din ce în ce mai bun, de la o zi la alta.

”E bine știut faptul că am avut o perioadă foarte grea în viața mea, eram la început, foarte tânăr, și am pierdut sume foarte mari de bani. Alți oameni în aceste situații pot claca, pe mine m-a întărit acea perioadă.

Am făcut atunci o selecție drastică a oamenilor din preajma mea, aveam alături oameni care s-au dovedit a fi falși. M-a motivat foarte tare această perioadă, m-a făcut să lupt, m-a întărit și m-a făcut să doresc să demonstrez că mă pot ridica și că pot fi din ce în ce mai bun. În afară de părinții mei, în acele momente nu mi-a fost nimeni alături.”, a declarat Cătălin Botezatu, potrivit cancan.ro.

Acesta a vorbit despre averea pe care a reușit să o adune, fiind de părere că banii trebuie investiți cu cap, într-un domeniu sigur despre care să ai suficiente informații. În plus, Cătălin Botezatu a spus despre el că se poate lăuda cu faptul că este un om bogat, iar asta se datorează mai ales faptului că a reușit să viziteze întreaga planetă și că a văzut cele mai interesante locuri din lume chiar de mai multe ori. Ajuns la o anumită vârstă, acesta și-a dat seama că aceasta este cea mai mare bogăție și anume să cunoști culturi și oameni.

Citeste si:
Oana Lis și-a pus fanii pe jar. Ce avere ar fi primit vedeta:...
Oana Lis și-a pus fanii pe...

”Banii trebuie investiți cu cap, într-un domeniu sigur pe care să îl cunoști și să îl verifici. Dar de la o anumită vârstă realizezi că adevărata avere este viața pe care o ai; ce vezi, unde călătorești, ce citești. Am ales să cheltuiesc pentru mine.

La începutul vieții mele, am citit foarte mult și acum merg pe cursul acelor lecturi, să descopăr dacă ceea ce am citit este real. Mă pot lăuda că sunt bogat pentru că am vizitat întreaga planetă, am văzut toate zonele interesante ale lumii, uneori și de 11 ori. Asta este cea mai mare bogăție, să cunoști oameni, culturi diferite.”, a mai zis creatorul de modă potrivit acelaiași surse.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Decembrie 2022 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.