Cătălin Botezatua a avut parte de cea mai frumoasă zi de naștere, iar petrecerea pe care a dat-o în cinstea lui a fost una reușită din toate punctele de vedere. Acesta a oferit un interviu în care a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat în ziua cu pricina, despre sărutul cu Loredana Groza, dar și despre cadourile primite din partea invitaților lui.

Cum s-a distrat Cătălin Botezatu de ziua sa

Cu ocazia împlinirii vârstei de 56 de ani, Cătălin Botezatu a dat o petrecere unde au fost invitate în jur de 300 de persoane, printre care s-au aflat Ilinca Vandici, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu, Antonia, Simona Pătruleasa, dar și mullte alte vedete. Din punctul lui de vedere, a fost o petrecere reușită cu o atmosferă extraordinară, unde s-a distrat în egală măsură cu toți cei prezenți.

"A fost o super petrecere, mai ales că a venit foarte multă lume, a fost o atmosferă extraordinară. A ieșit exact cum mi-am dorit. Au fost foarte multe vedete, nici nu știu cine n-a lipsit. M-am distrat în egală măsură cu toți, dar prezența Loredanei a fost sarea și piperul evenimentului.

Mi-au mai fost alături de la tot ce înseamnă lumea modei, oameni de televiziune, de la Kanal D au fost Simona Pătruleasa, Maurice, Ilinca Vandici, Raluca Bădulescu, domnul Badea de la Dinamo, cu soția lui, Cătălin Cazacu, Tonciu cu fiica, oameni de afaceri, cântăreața Bella, Alexandra Mutu, Antonia. Extrem de multe vedete, multă lume, foarte frumos a fost.", a declarat Cătălin Botezatu, pentru wowbiz.ro.

Sărutul cu Loredana Groza din timpul petrecerii a fost filmat și a devenit într-un timp scurt viral, iar îndrăgitul creator de modă a oferit și câteva declarații în acest sens. În primul rând, el a spus că a ales-o pe ea să îi cânte la petrecere, deoarece este foarte apropiată sufletului lui și pentru că se cunosc de foarte mulți ani. În al doilea rând, este de părere că artista chiar știe să facă atmosferă. Legat de sărut, Cătălin Botezatu a mărturisit că a fost o plăcere din partea amândurora.

"Am ales-o pe Loredana să cânte, pentru că ea e mai apropiată sufletului meu, ne cunoaștem de foarte mulți ani și ea chiar știe să facă atmosferă. Relația noastră e mai mult decât prietenie, e de respect, amiciție, foarte longevivă și într-adevăr este printre singurele interprete care știu să facă atmosferă la o petrecere. Da, m-a pupat, asta e, se întâmplă. Plăcerea a fost de partea amândurora.", a mai zis el, pentru sursa citată anterior.

Citeste si:
Selly împlinește astăzi 22 de ani! Cum își petrecea ziua de naștere...
Selly împlinește astăzi 22 de...

De ziua sa, Cătălin Botezatu a primit și o mulțime de cadouri scumpe, dar a zis clar că nu a organizat un asemenea eveniment doar de dragul cadourilor, ci pentru că a dorit să se distreze alături de persoanele importante din viața sa. Acesta primit ceasuri, brichete, pixuri, băuturi și multe altele, dar nimic nu se compară cu mașina pe care și-a făcut-o cadou de unul singur și pe care și-o dorea extrem de mult. A mai primit și multe parfumuri, cărți de artă, dar și bijuterii.

"Mi-am desfăcut cadourile, dar nu am făcut petrecerea pentru ele. Sunt de la cadouri extrem de scumpe, respectiv ceasuri, brichete, pixuri, băuturi, chiar și o mașină mi-am făcut eu singur cadou. Eu nu fac petrecerea pentru cadouri, ci pentru oameni. Oricum, e foarte greu să îmi faci un cadou, pentru că toți știu că am tot ce îmi trebuie și atunci e greu. Am primit tot felul de parfumuri care mai de care mai scumpe și mai exclusiviste, de la diverse branduri mari. Am mai primit cărți despre artă, pentru că cei care mă cunosc știu că îmi place să studiez artă, pictură, design. Am mai primit multe bijuterii iar și o agendă foarte tare.", a mai povestit creatorul de modă.

Citeste si:
Andreea Bălan și Loredana Groza au plecat în India. Artistele l-au...
Andreea Bălan și Loredana...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Decembrie 2022 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.