Pe data de 3 decembrie, Cătălin Botezatu și-a serbat ziua de naștere și a dat o petrecere de zile mari în cinstea sa. Creatorul de modă a împlinit frumoasa vârstă de 56 de ani și a vrut ca această zi să nu rămână uitată, așa că pe lângă faptul că a petrecut alături de cei dragi, el a vrut să își facă un cadou extrem de scump.

Cătălin Botezatu și-a făcut singur un cadou valoros, de ziua sa

Cele mai frumoase cadouri sunt cele pe care ni le facem singuri, pentru că nimeni nu ne cunoaște atât de bine precum o facem noi, iar Cătălin Botezatu a învățat lucrul acesta. Tocmai din acest motiv, a preferat să își facă singur un cadou de zile mari, în ziua în care a împlinit 56 de ani. Acesta a oferit un interviu în care a vorbit despre cadoul respectiv, dar nu a mărturisit suma pe care a scos-o din buzunar în acest scop, pentru că nu i s-a părut deloc relevant.

Pe 3 decembrie, Cătălin Botezatu și-a serbat ziua de naștere și a avut grijă să se bucure de un cadou inedit pe care și l-a făcut de unul singur. Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că el și-a cumpărat o mașină extrem de scumpă, dar pe care și-o dorea enorm. Nu a ales orice model, ci pe cel mai nou lansat dintre acestea, de la un brand pe care îl are la inimă și care nu l-a dezamăgit niciodată. A fost comandă cu totul și cu totul specială, deoarece a cerut o culoare care se poartă foarte mult și anume roz burgundy. S-a bucurat să vadă că reprezentații firmei respective i-au adus mașina chiar de ziua sa, la primele orele ale dimineții și l-au făcut extrem de fericit.

„Astăzi mi-am făcut cadou singur, un cadou valoros, e afară. O mașină. E o mașină pe care mi-o doream, ultimul model al acestui brand pe care îl iubesc, o comandă specială, o culoare specială, un interior culoarea anului, roz burgundy, care se poartă foarte, foarte mult. (...) Cei de la brandul respectiv nu mi-au spus, m-au sunat de dimineață (...) Mi-au zis <> (...) În față se descărca ușor, de pe o rampă, mașina. Am fost foarte fericit la ora 09:00 dimineața”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru Antena Stars.

Așadar, îndrăgitul creator de modă nu se uită la bani când vine vorba despre dorințele sale. Mașina pe care și-a dorit-o nu era deloc una ieftină, dar era una la care visa și pe care și-a luat-o cadou de ziua sa. Muncește din greu și a considerat că merită un bolid care să îl depășească din toate punctele de vedere pe cel pe care îl avea înainte, punând accentul pe faptul că nu este deloc genul de om care să pună banii deoaparte, ci doar trăiește momentul și se bucură din plin de fiecare zi din viața sa.

Citeste si:
Cătălin Botezatu aproape a fost mușcat de un rechin. Vacanța i s-ar...
Cătălin Botezatu aproape a...

„Foarte fericit că mi-am luat mașinuța și merge, este navă spațială. Acum îmi plac mașinile puternice, într-adevăr, se arate masculinitate (...) E o mașină foarte frumoasă și foarte scumpă. Eu nu sunt să strâng, eu vreau să mă distrez, să îmi trăiesc clipa, e cel mai fain”, a mai zis creatorul de modă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Decembrie 2022 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.