Alina Ceușan a oferit un interviu sincer, în cadrul căruia a povestit cum a fost anul care aproape s-a sfârșit pentru ea, dar în care le-a dezvăluit fanilor și de ce a luat decizia de a-și învăța fiul limba engleză de la o vârstă fragedă.

Alina Ceușan, despre tot ceea ce i s-a întâmplat în 2022

Având în vedere faptul că anul 2022 aproape a ajuns la final, multe persoane trag linie, privesc în spate și încearcă să își dea seama care sunt lucrurile pe care au reușit să le realizeze. La fel a fost și în cazul Alinei Ceușan, care a povestit într-un interviu ce schimbări au avut loc, ce a reușit să facă pe plan profesional, dar și cât de norocoasă se simte pentru tot ceea ce primește în fiecare zi. Vedeta este fericită alături de familia ei pe care o pune mereu pe primul loc și este gata pentru noul an în care va munci la fel de mult și care sigur vine cu noi provocări și proiecte pentru îndrăgita influnceriță.

„A fost un an plin, tumultos din punct de vedere profesional. Au fost foarte multe schimbări, am avut colaborări importante. Pe plan personal, stau foarte bine. Rock crește, a fost și la grădiniță. Avem foarte multe provocări și din acest punct de vedere, dar cred că e cea mai frumoasă perioadă a vieții noastre. Mă trezesc în fiecare zi și mă gândesc cât de norocoasă sunt pentru că fac ce-mi place și cât de mult îmi place ce fac.”, a declarat Alina Ceușan, pentru Xtra Night Show.

Când vine vorba despre fiul ei, Alina Ceușan face tot ceea ce îi stă în putință pentru ca micuțul să nu ducă lipsă de nimic și a mers cu el în multe vacanțe, în locuri în care unii nici măcar nu visează să ajungă. Vedeta nu a ținut niciodată cont de părerile oamenilor, așa că și-a expus copilul pe rețelele sociale, încă de la venirea lui pe lume și mereu le arată fanilor săi imagini cu acesta.


De asemenea, mulți dintre cei care o urmăresc au întrebat-o, de-a lungul timpului, de ce a luat decizia de a-și învăța fiul limba engleză, în condițiile în care era atât de mic și nici măcar limba maternă nu știa să o vorbească așa cum trebuie. Nu a vorbit despre acest aspect multă vreme, dar a venit vremea să dea cărțile pe față și le-a spus oamenilor că Rock, băiatul ei, vorbește extrem de mult atât în română, cât și în engleză și evoluează pe zi ce trece tot mai mult. Influencerița a considerat că îi va fi de mare ajutor să cunoască această limbă încă de pe acum.

Citeste si:
Cum a fost anul 2022 pentru Jo. Cântăreața, cu ochii în lacrimi pe...
Cum a fost anul 2022 pentru...

„Rock este foarte vorbăreț. Vorbește atât în română, cât și în engleză. Spune poezii, evoluează pe zi ce trece. Acum am avut și acest nou challenge cu grădinița. Ne-am găsit locul la o grădiniță din Cluj unde învăță limba engleză. A fost o schimbare, dar o schimbare necesară pentru el. Voiam să îl dau la grădiniță la trei ani, având în vedere că avem bonă și ajutor din partea bunicilor”, a mai zis Alina Ceușan.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Decembrie 2022 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.