Jo le-a făcut fanilor ei câteva mărturisiri extrem de emoționante, pe contul ei de Instagram, având ochii în lacrimi. Vedeta le-a povestit miilor de urmăritori pe care îi are cum a fost anul care tocmai s-a încheiat pentru ea, reușind să atragă multe reacții din partea oamenilor.

Jo, cu ochii în lacrimi pe Instagram

Jo se numără printre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară, iar anul acesta a fost și pentru ea unul plin de provocări, lucruri bune, dar și unele mai puțin bune de care nu își poate aminti cu zâmbetul pe buze, oricât de tare ar încerca. Vedeta este conștientă că oamenii și-au făcut un obicei din a arăta pe rețelele sociale doar ceea ce este bun și frumos în viața lor, chiar dacă lucrul acesta nu îi ajută neapărat pe urmăritorii care nu au deloc lo viață perfectă, cum văd la vedetele lor preferate.

Blondina a vrut să fie clar pentru urmăritorii ei că viața nu este una roz și că traiul vedetelor nu este doar lapte și miere, așa cum se vede pe internet și că este în regulă să dai dovadă de slăbiciune, să fii vulnerabil și să nu te încadrezi în standardele de frumusețe impuse de societate. Pe de altă parte, cântăreața consideră că este ceva normal și să fii puternic și să le oferi ajutor celor care au nevoie.

„2022… a fost și despre bune și despre mai puțin bune. Știu că e o modă aici pe Instagram să afișezi doar ce e bun și frumos, de multe ori e ceva nociv pentru cei care te urmăresc, pentru cei care te iau drept exemplu. Viața nu e doar roz. Noi, persoanele publice, nu trecem doar prin lapte și miere în viață. E ok să fii “slab”. E ok să fii gras. E BINE să fii vulnerabil. E ok să nu mai poți. E ok să fii puternic și să-i ajuți și pe altii. E ok ORICE. Atât timp cât poți să te ridici și să nu uiți scopul. DRAGOSTEA”, a transmis Jo, pe Instagram.

Jo a mai vorbit și despre faptul că în anul care tocmai a trecut a pierdut unii oameni din viața sa, dar a câștigat alții. De unii dintre ei îi este dor, doar că nu poate face nimic în acest, fiindcă nu se vor întoarce niciodată înapoi. De asemenea, blondina a mai zis că indiferent de ceea ce s-ar întâmpla în viața unor oameni, aceștia nu ar trebui să își piardă niciodată iubirea, iar la final le-a urat oamenilor toate gândurile sale bune, spunând și că este recunoscătoare pentru familia ei și pentru prietenii care i-au devenit familie.

Citeste si:
Andreea Tonciu a dat cărțile pe față. Își editează toate pozele de...
Andreea Tonciu a dat cărțile...

„Anul ăsta am pierdut oameni și am câștigat oameni în viața mea. De mulți îmi e dor, pe mulți învăț să îi iubesc. Nu uitați să Rămâneți OAMENI, orice ar fi, nu vă pierdeți iubirea! Vă urez UN AN NOU PLIN DE LUMINĂ. Plin de dragoste. Plin de orice aveți nevoie ca să fiți mai buni și să dați mai departe din cunoștința și iubirea din sufletul vostru. Vă iubesc că sunteți aici alături de mine. Sunt recunoscătoare pentru familia mea și pentru prietenii care mi-au devenit familie pe parcursul anilor. Mulțumesc! 2023… nu-ți cer decât ce-ți dau! ❤️”, a mai zis Jo.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Ianuarie 2023 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.