Alina Ceușan vrea să devină din nou mamă, pentru că nu ar vrea ca fiul ei să crească de unul singur, ci și-ar dori să aibă cel puțin o soră sau un frate. Este convinsă că, deși este o persoană ocupată, se va descurca de minune, deoarece are parte de mult ajutor din partea bunicilor.

Alina Ceușan mai vrea cel puțin un copil

Alina Ceușan este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, iar faptul că are o familie unită este lucrul care o împlinește cel mai mult. De când a devenit mamă, viața ei s-a schimbat în totalitate, dar nu s-a temut niciodată de situațiile noi care au apărut în drumul ei, mai ales când a venit vorba despre copil. Nu neagă nici faptul că a avut parte de ajutor în ceea ce privește creșterea lui Rock, mai ales că este o femeie ocupată care se implică în tot felul de proiecte și care muncește, pentru ca lucrurile să îi iasă așa cum trebuie.

Întrebată dacă a luat în calcul, până în clipa de față, varianta de a mai aduce pe lume un copil, influencerița a oferit un răspuns sincer și detaliat. Alina Ceușan și partenerul ei de viață își mai doresc cel puțin încă un copil și a dezvăluit că va anunța pe toată lumea când va fi momentul. Având o o soră la rândul ei, a văzut cât de important este să crești cu frați și cu surori, pentru că sunt singurii oameni pe care te poți baza cu adevărat, în momentul în care ai cu adevărat nevoie și asta își dorește și pentru băiatul ei.

„Da, ne gândim, noi v-am spus de foarte multe ori, în super multe interviuri că ne dorim 2, chiar 3 cu siguranță și vă anunțăm când va fi momentul. Am și eu o soră la rândul meu, la fel așa și soțul meu, Raul, un frate și cred că e foarte important să crești cu frați și surori, pentru că sunt cumva îngerii tăi păzitori în lume, singurii oameni pe care te poți baza într-adevăr la nevoie. Sora mea, cel puțin, a demonstrat asta de-a lungul timpului. Pentru mine este foarte important ca Rock măcar un frate sau o soră să aibă. După aia, mai departe, mai vedem”, a declarat Alina Ceușan pentru un post TV, conform wowbiz.ro.


Alina Ceușan se bucură enorm că îi are alături pe cei dragi care o ajută când are nevoie, pentru că și-a păstrat toate proiectele, pentru care a muncit și încă o face din greu. Oricât de ocupată ar fi, încearcă să își facă și timp pentru ea, iar când se află la job, preferă să se concentreze pe ceea ce are de făcut acolo, ci nu să se gândească la viața de acasă. Nu ar ajuta-o în niciun fel, iar ea știe foarte bine lucrul acesta și nu se lasă distrasă de alte lucruri.

Citeste si:
Alexandra Stan, ajutor pentru victimele cutremurelor din Turcia:...
Alexandra Stan, ajutor pentru...

„Am timp, pentru că am și ajutor. Avem bunicii care ne ajută și ei foarte mult. Am simțit să îmi păstrez și zona de business și zona de carieră. Nu am luat acei doi ani de stat acasă, am lucrat destul de devreme. Consider că am timp pentru mine și îmi fac timp. Însă, atunci când sunt cu el, prefer să fiu doar cu el și să nu fiu distrasă de alte lucruri. Iar când sunt la job, nu vreau să mă gândesc la viață de acasă. Sunt lucruri care mă distrag. Am primit o poză înainte de eveniment și mi s-a făcut dor de el. Toate mamele știu că din momentul în care copilul s-a născut, în fiecare zi îți vei face griji pentru el, într-o direcție sau în altă, și te gândești la el în fiecare moment.”, a mai zis influncerița, potrivit aceleiași surse.

Citeste si:
Cum a fost anul 2022 pentru Alina Ceușan. Adevăratul motiv pentru...
Cum a fost anul 2022 pentru...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Decembrie 2022 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.