Alex Delea a oferit un interviu în care a vorbit, printre altele, despre faptul că va juca într-un film alături de Antonia și de BRomania. Este foarte mândru de acest proiect și a dat o serie de detalii, dar a povestit și unde s-au dus o parte dintre banii câștigați la Survivor România.

Alex Delea, despre filmul în care va juca

Alex Delea s-a făcut remarcat odată cu participarea sa în cadrul emisiunii Survivor România. Acesta a reușit să le câștige simpatia telespectatorilor care și-au pus baza în el, care au trăit fiecare probă la care participa și care, în ultima ediție a sezonului, l-au votat într-un număr foarte mare și l-au făcut câștigătorul sezonului. A fost pentru prima dată în istoria emisiunii, când un Războinic a fost cel care a plecat acasă cu marele premiu.

Având în vedere că a trecut ceva timp de atunci, mulți au fost curioși să afle ce anume a făcut fostul concurent de la Survivor cu banii pe care i-a obținut și care nu au fost deloc puțini. În cel mai recent interviu pe care l-a acordat, Alex Delea a povestit că nu a făcut nimic special cu aceștia, iar o parte a mers către mama lui, nu pentru că i-ar fi cerut femeia, ci pentru că așa a simțit el să facă. Ei sunt foarte apropiați, iar tânărul îi este recunoscător femeii pentru tot ceea ce a făcut pentru el, iar în felul acesta a simțit că îi poate mulțumi pentru toate sacrificiile pe care l-a făcut atât pentru el, cât și pentru întreaga familie.

„Nimic. I-am dat mamei o parte din ei. Nu mi-a cerut, dar mi-a plăcut mie să-i trimit. Iar restul de bani sunt blocați deocamdată, n-am făcut nimic. Sincer, vreau să iau un apartament în dezvoltare, să-l fac, să-l vând, să scot alți bani. Nu vreau să-mi iau un apartament să stau foarte mult în el.”, a declarat Alex Delea, pentru fanatik.ro.

Anul viitor, Alex Delea va putea fi urmărit într-un film alături de Antonia, BRomania, dar și de Elena Chiriac de la Survivor. A fost o experiență cu totul și cu totul nouă pentru el și a fost uimit, când a văzut că realizarea unui film nu este chiar atât de ușoară, fiind nevoit să stea la filmări ore în șir. Nu s-a gândit că este vorba despre atât de multă muncă și organizare, dar nici la faptul că va trebui să tragă atât de multe duble. Ca pe orice platou de filmare, se mai întâmplă și accidente, cum a fost și în cazul Elenei Chiriac despre care a povestit în interviul cu pricina. S-a bucurat să facă parte din distribuție și este nerăbdător ca și oamenii să vadă ceea ce a ieșit.

Citeste si:
Cristi Mitrea a umilit-o pe Roxana Nemeș după participarea la...
Cristi Mitrea a umilit-o pe...

„Filmul cu BRomania, cu Antonia… E foarte tare. M-a șocat cum se face un film. Nu e cum mă gândeam eu, e diferit, e muncă multă, să-mi trag una… Să filmezi 20 de ore, 15 ore pentru 5 minute din film?! Tragi foarte multe duble, poți să faci și 10. Faci același lucru. Nu mă gândeam că e așa multă organizare, muncă.

Accidente… Elena (Chiriac, fosta concurență de la Survivor, n. red.) și-a “rupt” pumnul. E un film foarte tare, cu cascadorii, chestii, bătăi… E ceva tare rău. Elena a dat cu pumnul într-un dulap și s-a umflat. Eu nu știam, ea s-a lovit, avea bandajul și eu am crezut că parte din film și i-am dat peste mâna. Eu am crezut că e parte din film, și a început să zică “Ce ai, eșți nebun?”. Ea era lovită pe bune. Eu n-am știut, că nu eram acolo. Și mai și ziceam “ia, ce bine te-au bandajat”, nici nu știam că s-a lovit pe bune.”, a mai zis el, pentru sursa citată.

Citeste si:
„Război Civil” iminent la cinema, din 12 aprilie
„Război Civil” iminent la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Decembrie 2022 - 03 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.