Anamaria Prodan va împlini 50 de ani, pe data de 17 decembrie și și-a sărbătorit-o în avans, doar că de data aceasta într-un loc special și drag sufletului ei. Fanii acesteia din mediul online nu s-ar fi așteptat niciodată la una ca asta și tocmai de aceea, reacțiile au fost și ele pe măsură.

Anamaria Prodan și-a sărbătorit ziua în avans

Anamaria Prodan este pregătită pentru o nouă etapă din viața sa. Ziua de 17 decembrie este una extrem de importantă atât pentru cunoscuta impresară, cât și pentru copiii ei, deoarece va împlini frumoasa vârstă de 50 de ani. Înainte cu câteva zile de aniversarea sa, fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf a decis să sărbătorească într-un loc drag sufletului ei și anume Mănăstirea Nechit, de unde a plecat încărcată cu energie pozitivă, dar și cu câteva cadouri din partea preoților.

Mănăstirea Nechit este unul dintre locurile de la noi din țară unde oamenii merg pentru a-și pune dorințe, deoarece se spune că oricare dintre ele se va îndeplini. Unii ar putea spune că Anamaria Prodan are tot ceea ce își dorește și că nu există ceva ce vrea și să nu își poată cumpăra, dar cel mai probabil, dorințele sale nu sunt unele materiale, așa cum s-ar fi așteptat mulți dintre urmăritorii ei.

Anamaria Prodan a petrecut câteva zile bune acolo, s-a simțit mai aproape de Dumnezeu și a început să plângă de bucurie, la un moment dat. În plus, frumoasa vedetă le-a recomandat tuturor oamenilor care stau cu ochii pe ea să meargă măcar o dată în viață la Mănăstirea Nechit, pentru că vor avea parte de niște trăiri unice. În cazul ei, a fost cel mai frumos lucru care i s-a putut întâmpla, iar preoții au impresionat-o la rândul lor. Vedeta a primit un tort din partea lor, pe care scria “La mulți și binecuvântați ani!”.


“Pentru sufletul meu cel mai frumos cadou a fost cel oferit de părintele Zenovie și călugării de la mănăstirea NECHIT la împlinirea vârstei de 50 de ani! Rar am văzut un loc atât de frumos. Raiul pe pământ!

Citeste si:
Selly împlinește astăzi 22 de ani! Cum își petrecea ziua de naștere...
Selly împlinește astăzi 22 de...

Am plâns de bucurie căci în acest loc de vis mi-am găsit liniștea și pacea … fericirea și echilibrul de a merge mai departe demnă alături de copiii mei minunați… cred că toți românii trebuie să calce pragul acestui Ioc binecuvântat de Dumnezeu. De departe cel mai frumos cadou pe care puteam să-l primesc! Nu am cuvinte de mulțumire.”, a povestit Anamaria Prodan, pe contul ei de Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Decembrie 2022 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.