Anamaria Prodan încă mai crede în prietenia adevărată și a făcut o serie de declarații în acest sens. Vedeta a fost trădată de foarte multe persoane din viața sa, dar știe că sunt și foarte multe persoane care îi vor binele și care i-au fost aproape necondiționat, motiv pentru care nu poate să le fie decât extrem de recunoscătoare.

Anamaria Prodan, despre prietenii ei adevărați

Anamaria Prodan a avut un an greu din multe puncte de vedere, dar mai ales pentru că a divorțat de fostul ei partener de viață alături de care trăia de mai bine de 15 ani și împreună cu care are și un băiat, care a rămas alături de mama lui în urma divorțului. Vedeta a fost greu încercată de viață, mai ales că a reușit să își dea seama, într-una dintre cele mai grele perioade, care sunt cei care merită cu adevărat să îi fie aproape și în cine poate avea sau nu încredere.

În ciuda tuturor experiențelor de viață pe care le-a avut, impresara nu a încetat să creadă în prietenia adevărată, pentru că are câteva persoane în jurul său care îi sunt aproape încă de pe vremea când nu era atât de bogată și nici atât de cunoscută pe cât este acum. Anamaria Prodan a spus că pentru ei nu a contat nici faptul că a avut bani sau haine de firmă și i-au fost alături la orice oră. Vedeta a mai spus că prietenia din ziua de astăzi, în general, este distrusă din cauza banilor, dar și că fiecare om în parte ar trebui să aibă prieteni, pentru că sunt o binecuvântare.

„Prietenia este ceva ce astăzi banii au distrus-o. E ceva unic, ceva ce toată lumea ar trebui să aibă. Toată lumea ar trebuie să fie binecuvântată cu prieteni. Eu am câțiva, de-o viață. Nu a acontat că am avut bani sau haine de ultimă fiță. Ei au stat lângă mine. Am câțiva prieteni care lumi răspund la orice oră.”, a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Este foarte conștientă de faptul că mulți oameni i-au vrut mereu răul și că o vor face în continuare, dar știe că toți cei răi se vor da de gol, la un moment dat, dar crede și că la final vor rămâne lângă ea doar cei care trebuie. În plus, fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf a mărturisit că, ori de câte ori se confruntă cu asemenea situații, preferă să fac glume pe seama lor, nu să supere, pentru că îi doare mai tare să fie ignorați decât i-ar durea dacă le-ar da replica.

Citeste si:
Andreea Marin a ajuns să împrumute haine de la fiica Violeta după...
Andreea Marin a ajuns să...

„Sita se cerne întotdeauna și rămân doar cei care trebuie să rămână. Doar oamenii mici se răzbună, fac glume cu ei de fiecare dată. E mai rău așa. Când ignori e rău, rău. Dacă vreau să îi înțep, fac glume.”, a mai zis vedeta, pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Decembrie 2022 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.