Divorțul de Laurențiu Reghecampf a afectat-o pe Anamaria Prodan, fără niciun fel de îndoială, iar fiica sa a făcut o serie de dezvăluiri despre cât de mult a suferit în tot acest timp. Cei doi au avut o relație care a durat timp de mai bine de 15 ani, iar în acest timp au adus pe lume și un copil pentru care antrenorul trebuie să plătească pensia alimentară.

Sarah Prodan, despre divorțul părinților

Anamaria Prodan a trecut prin clipe grele, în urma divorțului de Laurențiu Reghecampf, bărbatul de care s-a îndrăgostit și pe care l-a iubit enorm. Din nefericire, lucrurile nu au mai mers între ei, au divorțat, iar antrenorul și-a refăcut viața și și-a întemeiat o familie alături de Corina Caciuc, care i-a dăruit și un copil de care este mândru și pe care nu l-a ținut deloc departe de ochii lumii.

Recent, Sarah Prodan a fost invitată în cadrul emisiunii online „Fiță cu Adiță”, unde a dat câteva detalii despre divorțul părinților, iar cel mai tare au durut-o momentele în care își vedea mama plângând din cauza situației cu fostul ei soț. De fiecare dată când o vedea pe mama sa plângând, începea și ea să plângă, pentru că o durea sufletul să o vadă într-o asemenea stare. Blondina nu a suportat nici ideea că era departe de Anamaria Prodan, așa că s-a întors din America special pentru a-i fi alături.

"Am văzut-o pe mama mea plângând în ultima perioadă. M-a rupt chestia asta. Și eu plâng la rândul meu, dar doar când e ceva legat de familie, dacă i s-a întâmplat ceva, nu așa din orice.

Când o văd pe mama plângând, mă rupe și automat plâng și eu. Nu pot să o văd. Am susținut-o foarte mult în perioada asta. Eu am și venit din America să fiu cu ea. Inițial am venit să joc la echipa națională, dar a fost tocmai bine, că și mama a avut nevoie de una dintre noi să fie acasă și am vorbit cu Rebeca că vin eu.", a declarat Sarah Prodan, potrivit wowbiz.ro.

Fiica imprasarei a mai povestit și că viața întregii familii s-a schimbat odată cu plecarea lui Laurențiu Reghecampf, dar a recunoscut că nu îi face deloc plăcere să discute despre acest subiect. Este de părere că indiferent de ceea ce s-a întâmplat între mama ei și Laurențiu Reghecampf, nu trebuie să se blocheze în trecut, ci să se adapteze la noua lor viață, în absența celui pe care îl considerau baza familiei. În plus, Sarah consideră că rolul ei în această poveste este unul clar și anume acela de a-și face mama fericită, pentru că în aceste momente nimic nu o ajută mai tare decât să știe că toți copiii ei îi sunt aproape.

Citeste si:
Reghecampf îi dă replică Anamariei Prodan: „Trăiește în continuare...
Reghecampf îi dă replică...

"S-a schimbat viața noastră de când a plecat (n.r. Laurențiu Reghecampf). Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta. Ce s-a întâmplat e problema mamei și noi suntem oarecum implicați, dar el a plecat. Pentru mine, poate nu toată lumea simte la fel, mama poate are altă opinie, nu mai există în viața mea, așa că nu pot să îmi creez eu o viață cu el, acum că el a plecat. Acum noi trebuie să ne adaptăm la viața noastră fără el și rolul meu acum e cum să o fac pe mama fericită și să se simtă că e puțin mai în largul ei. Până la urmă au trecut 15 ani de când e cu el, dar ne are pe noi și cred că e destul. L-a iubit mult mama. Eu sunt ca ea. A suferit, s-a consumat, s-a topit.", a mai zis fiica impresarei.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Noiembrie 2022 - 01 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.