Iulia Albu nu iartă nicio vedetă despre care crede că nu a făcut alegerile vestimentare pentru un anumit moment al zilei sau pentru un eveniment și nu ezită să își dea cu părerea, oricât de dură ar fi aceasta. Recent, în cadrul emisiunii „ „Poliția Modei”, a luat-o în vizor și pe Brigitte Pastramă despre care nu a avut prea multe lucruri bune de zis.

Ce a spus Iulia Albu despre ținuta aleasă de Brigitte Pastramă

Brigitte Pastramă nu a trecut, în ultimele luni, prin cele mai bune momente din viața sa. Vedeta a avut probleme grave de sănătate, după ce a fost diagnosticată cu diabet, de tip 2, motiv pentru care a decis să își scoată glanda. Având în vedere intervenția pe care a suferit-o, i-au fost interzise multe dintre alimentele pe care în trecut le consuma fără niciun fel de problemă și a ajuns să slăbească foarte mult. Văzând lucrul acesta și neștiind exact ce anume i s-a întâmplat, fanii ei au acuzat-o că s-ar fi operat la stomac, ceea ce nu este adevărat, după cum chiar partenera de viață a lui Florin Pastramă a povestit de curând întregii lumii.

Faptul că a trecut printr-o perioadă grea din punct de vedere al sănătății, nu a împiedicat-o pe Iulia Albu să îi analizeze greșelile pe care le-a făcut din punct de vedere vestimentar. Astfel, în cadrul emisiunii „Poliția Modei”, criticul de modă a zis despre Brigitte Pastramă faptul că a avut perioada ei de glorie, pe vremea când era căsătoriă cu Ilie Năstase, deoarece avea acces la lucruri foarte scumpe și pentru că mergea în locuri spectaculoase, dar că nu mai este cazul acum.

”Să eliminăm titlul de „miss” pentru persoanele care nu au defilat niciodată pe un podium că nu se încadrează. Perioada ei de glorie a fost cât timp a fost căsătorită cu Ilie Năstase. Atunci a fost momentul în care a avut acces la lucruri foarte scumpe, la locuri mai spectaculoase. A fost momentul când a pășit pe covorul roșu internațional alături De Ilie. După a fost o pantă descendentă. Se duce către concursurile de miss din anii '90”, a spus Iulia Albu în cadrul emisiunii „Poliția Modei”.

Nici Ovidiu Buta nu a iertat-o și a spus despre soția lui Florin Pastramă faptul că obișnuiește să se îmbrace precum o vampă, iar una dintre cele mai mari greșeli vestimentare pe care le face, din punctul lui de vedere, este faptul că își lasă des lenjeria intimă la vedere, nefiind necesar să o facă atât de des.

Citeste si:
Cum a încercat Brigitte Pastramă să se sinucidă. Totul s-a...
Cum a încercat Brigitte...

”Ea se îmbracă ca o vampă. Ea este o mare amatoare a tot ceea ce poartă un logo. Este o chestie de gust. Îmi place și nu-mi place. Are o semnătură stilistică de a-și arăta lenjeria”, a zis Ovidiu Buta, în cadrul aceleiași emisiuni.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Decembrie 2022 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.