Brigitte Pastramă a încercat să își pună capăt zilelor, în perioada când se afla în spatele gratiilor. Ce a povestit despre acel moment negru din viața sa!

Brigitte Pastramă, despre momentul în care a încercat să se sinucidă

Pe vremea când avea doar 26 de ani, Brigitte Pastramă a ajuns în spatele gratiilor, din cauza unei plângeri primite din partea managerului unui club, de unde avea de încasat o anumită sună de bani. Bărbatul respectiv ar fi rămas cu banii și tot ce se afla în localul respectiv, iar ea a fost închisă, pentru că ar fi furat o sumă de bani imensă, care după spusele sale a rămas în posesia acelui manager.

„Managerii care se ocupau de acele locuri nu au acceptat să aibă o șefă femeie. Primul lucru a plecat un manager, la trei săptămâni, pentru că el nu a acceptat să primească indicații de la o femeie. Managerul de la celălalt club mi-a furat un miliard și m-a băgat pe mine la pușcărie, pentru recuperare de bani. După ce a furat un miliard, m-a băgat pe mine la pușcărie, adică eu am devenit infractoarea, după ce am fost furată, dar banii nu i-am recuperat.

Eu am făcut pușcărie, deoarece am o plângere de la managerul clubului unde nu am încasat, de când a murit Tavi, niciun ban. El a încasat toți banii, inclusiv băutura, alcoolul cumpărat de la negru, din vamă, și îl vindea în numele firmei pe care am moștenit-o. În momentul în care l-am întrebat de încasări și cât s-a încasat și am vrut să fac inventarul, a fugit și mi-a făcut plângere mie și am ajuns eu, din păgubit, infractoare. (…)

Așa am ajuns eu la pușcărie, din cauza managerului de la clubul pe care l-am moștenit. Când l-am întrebat de ce nu am încasări și de ce aduc bani de acasă, a plecat și m-a băgat el la pușcărie”, a declarat Brigitte Pastramă, pentru „În Oglindă”.

Citeste si:
Cum s-au pregătit Ionuț Rusu și George Tănase pentru America...
Cum s-au pregătit Ionuț Rusu...

Astfel, vedeta a primit doi ani de închisoare cu executare, ceea ce a dus-o în pragul de a-și pune capăt zilelor. Închisoarea a fost unul dintre cele mai mari coșmaruri are sale, iar pentru că nu avea pastilele care îi trebuiau, a vrut să se sinucidă într-un alt mod, despre care a povestit în cadrul unei emisiuni unde a fost invitată.

Deși credea că acelea vor fi ultimele sale minute în viață, Dumnezeu a salvat-o. A făcut multe greșeli de-a lungu vieții sale, care în cele din urmă au transformat-o în persoana care este astăzi, iar în cartea pe care a lansat-o vorbește pe larg despre perioada în care și-a întors fața către Dumnezeu. În momentul în care a vrut să își ia zilele, niște fraze pe care le-a auzit i-au dat, de fapt, puterea de a merge mai departe, motiv pentru care nu poate fi decât recunoscătoare.

Citeste si:
Ilinca Vandici, detalii din spatele camerelor de filmat. Cum și-a...
Ilinca Vandici, detalii din...

„Am povestit în cartea pe care am scris-o, cărticica, este o carte-mărturie, cum l-am întâlnit eu pe Dumnezeu și cum nu am ascultat eu întotdeauna de ce m-a îndemnat să fac, și greșelile pe care le-am făcut, apoi cum m-am aflat pe marginea unei prăpastii în momentul în care am decis să îmi predau viața în mâna lui Dumnezeu, când l-am primit pe Isus în inima mea. (…)

Transformarea a venit foarte încet pentru că eu sunt o persoană rebelă. (…) Pur și simplu în momentul când eu nu am mai respirat foarte mult timp am auzit în gândul meu că cineva mi-a spus: «Te iubesc, încrede-te în mâna mea, eu sunt Alfa și Omega, începutul și sfârșitul, eu voi avea grijă de tine. Încrede-te în mâna mea și eu o să am grijă de tine».

Citeste si:
Detalii din spatele camerelor de filmat. Mădălina Craiu, dezvăluiri...
Detalii din spatele camerelor...

Atunci am simțit un sentiment de fericire. Am simțit când am fost închisă. (…) Eu am fost închisă și nu am avut medicament cu care să mă omor și pur și simplu mi-am luat respirația și mi-am pus trei perne și nu am mai respirat. Am stat 10 minute și am ajuns într-o stare de letargie. Și în starea aia de letargie eu am auzit cuvintele alea. Am simțit că ceva respira în mine și nu mă lăsa… a fost foarte complicat”, a zis ea, la XNS.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Ianuarie 2024 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.