Brigitte Pastramă a slăbit enorm din cauza problemelor de sănătate, motiv pentru care oamenii care o urmăresc au crezut că s-a operat, ceea ce nu este deloc adevărat. După ce și-a mai revenit, vedeta a dat câteva declarații despre situațiile prin care a trecut, pentru simplul motiv că a dorit să lămurească pe toată lumea.

Ce probleme de sănătate are, de fapt, Brigitte Pastramă

Fanii lui Brigitte Pastramă din mediul online stau mereu cu ochii pe ea și sunt, în același timp, foarte atenți. Astfel, mulți dintre aceștia au remarcat faptul că, în ultimele luni, partenera de viață a lui Florin Pastramă a slăbit extrem de mult și fără să aștepte vreo explicație din partea ei, au tras singuri concluziile. Aceștia au crezut că vedeta s-a operat la stomac și de aceea arată din ce în ce mai bine, dar realitatea este cu una cu totul și cu totul diferită și a vorbit chiar ea despre ceea ce i s-a întâmplat și despre modul în care a scăpat de kilogramele în plus.

Din păcate, deși o ducea bine pe alte planuri, din punct de vedere al sănătății, bruneta a avut de suferit foarte mult în anul care este pe sfârșite. Încă de la început, Brigitte Pastramă a menționat faptul că nu s-a operat pentru a slăbi, ci a fost bolnavă. Mai exact, a avut un început de diabet, de tip 2, în urmă cu jumătate de ani și a fost nevoită să își scoată glanda. Nu a mai putut să mănânce și nici nu avea voie să consume foarte multe lucruri din cauza intervenției respective, din cauza faptului că a fost pe punctul de a face pancreatită la doar două săptămâni distanță de la operație.

Brigitte Pastramă a ajuns la urgențe de trei ori, în ultima vreme, iar din cauza unei salate de vinete pe care a mâncat-o de la soacra sa ar fi putut face diabet de tip 1, iar de atunci este foarte atentă la ceea ce mănâncă. Nu vrea să mai treacă prin așa ceva, tocmai de aceea a renunțat la foarte multe lucruri pe care înainte le consuma fără probleme.


„Nu mi-am făcut injecții în burtă ca să slăbesc, ci am fost bolnavă. De la boală am slăbit, am avut început de diabet, de tip 2, dar asta a fost acum șase luni. Am scos glanda, era de tip 2 și se scoate glanda, iar eu am scos-o. Nu am mai putut să mănânc foarte mult timp și oricum n-am voie să mănânc trei sfert din cartea de bucate, pentru că era să fac pancreatită la două săptămâni după operație.

Citeste si:
Pavel Bartoș a fost operat de urgență. Cu ce probleme de sănătate...
Pavel Bartoș a fost operat de...

Am ajuns de două ori la urgențe, mi-a dat soacra mea salată de vinete, am mâncat și era să mor, să dau în diabet de tip 1 și sunt foarte atentă. Am 70% din chestii pe care nu le mănânc, mănânc batoane și proteine mai mult”, a declarat Brigitte Pastramă, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit wowbiz.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Decembrie 2022 - 01 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.