Brigitte Pastramă și-a luat o casă în Dubai, iar recent a vorbit despre achiziția pe care a făcut-o și de care este extem de mândră, dar și despre bolidul de lux pe care l-a cumpărat, din simplul motiv că simțea nevoia de o schimbare. A optat, de data aceasta, pentru o mașină electrică pe care și-a dorea de multă vreme, fiind de părere că um om care muncește are dreptul să își facă și niște cadouri din când în când.

Brigitte Pastramă și-a luat casă în Dubai

Brigitte Pastramă duce o viață de lux și este mândră de lucrul acesta, iar ultimele achiziții pe care aceasta le-a făcut sunt unele extrem de scumpe pe care nu multă lume și le permite. De exemplu, vedeta a luat în calcul cumpărarea unei casa în Dubai, acum în urmă cu un an aproximativ. Și-a dorit un loc doar al său în care să poată evada din când în când, unde să se poată relaxa așa cum știe ea mai bine și cum îi place.

Vedeta a încercat de mai multe ori să își îndeplinească visul de a-și lua o locuință în Dubai, dar până la momentul actual, niciuna dintre cele pe care le-a găsit nu păreau a fi ceea ce ea avea nevoie de, fapt. Astfel, ea a preferat să aștepte și a apelat la Mircea Brânzei care a ajutat-o foarte mult și care a venit cu soluția salvatoare. Cu ajutorul lui, partenera de viață a lui Florin Pastramă a primit ajutor din partea acestuia și a reușit să găsească locuința perfectă cu două dormitoare, pentru care a scos din buzunar 400.000 de euro.

''Am fost în Dubai în urmă cu un an. Am urmărit să achiziționez o casă. Am vrut ceva pentru mine, am vrut să am ceva al meu unde să pot evada, să scap de stres, să mă pot relaxa așa cum îmi place mie. Am avut mai multe încercări, la un moment dat m-am chinuit să recuperez avansul pe care îl dădusem pentru o locuință care nu era tocmai ok. Am apelat apoi la Mircea Brânzei care m-a ajutat foarte mult și mi-a oferit o soluție bună. Împreună cu el am găsit o casă într-o zonă foarte bună, o casă frumoasă, așa cum îmi place mie. Este o casă cu 2 dormitoare. Sinceră să fiu, am vrut cu trei, dar am băgat banii în afacerile din Romania. Casa din Dubai a costat vreo 400.000 de euro, eu nu am optat pentru o plată în rate, am dat 70% din suma, urmând că peste 5 luni să achit și cei 30%, când primesc cheia și e gata'', a declarat Brigitte Pastramă, pentru click.ro.

Citeste si:
UNTOLD - Primul Mega Festival din Dubai va avea loc în perioada 15...
UNTOLD - Primul Mega Festival...

Asta nu este tot, pentru că după cum știe deja toată lumea, partenera de viață a lui Florin Pastramă nu se uită la bani când vine vorba despre dorințele pe care le are. Vedeta are suficienți bani să ducă o viață de lux și să își cumpere tot ceea ce îi poftește inima, iar recent și-a cumpărat un nou bolid de lux care nu este deloc ieftin, ci pentru care a fost nevoită să scoată din buzunar nici mai mult, nici ci mai puțin de 150.000 de euro. Crede că un om care muncește trebuie să își facă și cadouri scumpe din când în când.

''Era o achiziție pe care mi-o doream de mult și a venit acum. Am terminat un leasing și am luat un altul, am trei mașini acum. Poate trimit una chiar un Dubai. Asta nouă e electrică, a costat 150.000 de euro. E normal că dacă muncești atât să-ți faci și cadouri'', a mai povestit vedeta.

Citeste si:
Cum a încercat Brigitte Pastramă să se sinucidă. Totul s-a...
Cum a încercat Brigitte...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Septembrie 2022 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.