Anca Dinicu și-a serbat ziua de naștere, iar în urmă cu doar câteva ore, Mihai Bendeac i-a transmis un mesaj pe rețelele sociale. Bunul ei prieten nu a putut lăsa un asemenea eveniment să treacă neobservat și chiar a postat și o imagine provocatoare cu actrița.

Anca Dinicu, mesaje impresionante de ziua ei de naștere

Ziua de 9 decembrie a fost una specială pentru Anca Dinicu. Frumoasa actriță a împlinit vârsta de 33 ani, iar prietenii au fost primii care i-au transmis gândurile lor bune, încă de la primele orele ale zilei. Unul dintre cei care nu au putut să nu facă o postare pentru ea a fost nimeni altul decât Mihai Bendeac. Toată lumea știe că aceștia sunt colegi de multă vreme și că relația lor este încă una foarte, foarte bună. Actorul o iubește ca pe cineva care face parte din familia lui.

Ambii sunt la fel de talentați, au mii de fani care îi urmăresc și care se bucură pentru succesul lor. Anca Dinicu a reușit, cu atât mai mult, să îi impresioneze cu rolul pe care l-a avut în Teambulding, filmul care a bătut multe recorduri și despre care părerile au fost împărțite. Ajunsă la vârsta de 33 ani, ea a fost surprinsă de Mihai Bendeac cu un mesaj postat la Story, care ar fi avut multe de zis, dar care s-a oprit doar asupra a ceea ce era esențial.

„Foarte multe (nu) ar fi de spus…@ancadinicu, cineva acolo sus te iubește mult (adică eu, evident) La mulți ani! Cu drag, al tău Clyde.”, i-a transmis Mihai Bendeac bunei sale prietene.

Actrița a transmis și ea un mesaj, pe contul ei oficial de Instagram, în ceea ce privește ziua ei de naștere. Anca Dinicu a postat niște imagini rare cu ea spunând, în glumă, că dorește în felul acesta să își crească cifra de afaceri. Cu ocazia împlinirii frumoasei vârstei de 33 de ani, ea a fost bombardată cu mesaje din partea mai multor vedete de la noi din țară, dar și din partea fanilor care o apreciază pentru tot ceea ce a reușit să facă până la această vârstă.
















O postare distribuită de Anca Dinicu (@ancadinicu)

Citeste si:
Selly împlinește astăzi 22 de ani! Cum își petrecea ziua de naștere...
Selly împlinește astăzi 22 de...

„Sunt parsiva tare, profit ca e ziua mea si postez ceva mai baubau, ca sa-mi creasca cifra de afaceri. Stiu si ora la care trebuie sa postez, ora de nastere nu o stiu. Practic ce stiu este ca acum 33 de ani m-am nascut si ma bucur ca sunt contemporana cu voi. Nu va sfiiti sa-mi urati: “La multi ani!/ Te ador/Esti actrita mea preferata/Vrei sa fii sotia mea?/ Doamne cat imi place de tine! La multi ani mie!”, a scris Anca Dinicu, pe contul ei de Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Decembrie 2022 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.