Anisia Gafton este într-o formă de invidiat, iar lucrul acesta se poate observa cu ochiul liber. Așa cum era de așteptat, multe dintre fanele pe care le are au dorit să afle care este secretul ei și cum actrița nu ascunde nimic de oamenii care o iubesc, a dat câteva declarații în acest sens.

Anisia Gafton, despre felul în care reușește să se mențină în formă

Anisia Gafton a reușit să intre și mai mult în atenția oamenilor, odată cu participarea sa la îndrăgita emisiune „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Actrița s-a descurcat de minune și a făcut față celor mai multe dintre probele pe care ea și colegii ei erau nevoiți să le facă, ba chiar i-a învins și pe bărbații cu care a rămas în concurs la final, fiind singura femeie care a rezistat condițiilor grele din jungla Dominicană.

Așa cum toată lumea știe deja, blondina nu doar că a participat la această competiție dificilă, dar s-a și întors acasă cu marele premiu în bani, dar și cu titlul de „Regina Junglei”, după ce a obținut cele mai multe voturi din partea oamenilor care o iubesc, care au urmărit-o în fiecare ediției și care au susținut-o așa cum au știut ei mai bine. În special femeile care stau cu ochii pe ea au remarcat faptul că Anisia Gafton arată extrem de bine și au vrut să afle care este secretul ei indiferent dacă era vorba despre alimentație sau despre vreun alt tratament minune la care ar fi apelat.

Sinceră din fire, actrița le-a povestit urmăritoarelor sale că apelează în mod frecvent la terapia cu bambus, pe care multe alte persoane publice o iubesc și de care se declară mulțumite.

„Dan mă sculptează și la corp și psihic. Acum mi se pare că arăt cel mai bine.”, a scris Anisia Gafton, în mediul online.

Dan Bujor este terapeutul pe care îl adoră vedetele din România și care, conștient că oamenii nu au noțiuni despre această terapie, a oferit câteva explicații despre munca sa. Acesta a spus despre masajul cu bambus că are beneficii evidente asupra siluetei pacientelor sale, că reduce circumferința zonei interesate, elimină celulita și, de asemenea, stimulează eliminarea toxinelor și circulația sangvină.

„Masajul cu bambus este mai profund decât un simplu masaj anticelulitic și de remodelare coporală, și însumează efectele benefice ale masajului de drenaj limfatic pentru detoxifierea organismului și ale masajului de relaxare, revitalizând organismul și redând starea generală de bine.Terapia este nedureroasă, fiind chiar relaxantă și plăcută. Masajul cu bambus are beneficii evidente asupra siluetei pacientelor mele. Masajul cu bambus, bunăoară, reduce circumferința zonei interesate (abdomen, talie, fese, coapse, picioare, brațe), de asemenea, elimină celulita din aceste zone, tonifică musculatura, stimulează eliminarea toxinelor și circulația sangvină.”, a transmis Dan Bujor, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si:
Nadia Comăneci împlinește astăzi 62 de ani. Cum se menține în formă...
Nadia Comăneci împlinește...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Decembrie 2022 - 12 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.