Anisia Gafton a declarat, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent, de ce anume a decis să renunțe la facultate. Vedeta și-a urmat visul, iar acum trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, după ce a câștigat marele premiu al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Anisia Gafton a renunțat la facultate

Anisia Gafton este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi din țară, iar show-urile sale de stand-up comedy au fost urmărite de mii de oameni care au ajuns să o aprecieze și să își dorească și mai tare să o vadă din nou în realitate. Vedeta s-a mai făcut remarcată și odată cu participarea sa în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, unde i-au fost puse serios la încercare limitele.

A reușit să demonstreze că este o persoană puternică, din clipa în care a rămas singura femeie din concurs și i-a învins rând pe rând pe cei mai puternici dintre bărbații care au sperat la rândul să se întoarcă acasă cu marele premiu al emisiunii de la Pro TV, dar nu a avut nicio șansă în fața rivalei lor, care a primit o mulțime de voturi din partea telespectatorilor care au avut mare încredere și care au votat-o.

Retail jobs

Ea a fost foarte discretă în ceea ce privește viața ei privată, preferând să se facă remarcată datorită muncii sale, nu prin alte mijloace. Anisia Gafton a decis, la scurt timp după revenirea din Republica Domicană, să le povestească fanilor ei câteva lucruri despre care nu a mai dat detalii până acum. De exemplu, foarte puțini știu despre ea că a renunțat la cursurile Facultății de Teatru și Film, pentru a-și urma cariera în stand-up și drept dovadă că a luat decizia corectă, acum are show-uri în toată țara și mii de oameni care îi iubesc munca. Chiar și la începuturile carierei sale, oamenii din jur o încurajau să meargă pe drumul ei și să facă doar ceea ce simte, pentru că va ajunge sus, ceea ce s-a și întâmplat ulterior, după ani întregi de muncă.

Citeste si:
Anisia Gafton a dat totul din casă. Ce dezvăluiri a făcut despre...
Anisia Gafton a dat totul din...


„Toată lumea mă încuraja să fac stand-up. Am făcut şi un an de teatru, dar şi profesorul de acolo mi-a zis: „Anisia, nu ştiu ce cauţi tu aici, ar trebui să faci stand-up.

Când vii în clasă râde lumea”. Dar nu aveam acea încredere în mine că pot să fac asta. Şi s-a întâmplat ca la începutul lui 2014 să fie un concurs la Târgu Mureş, un festival de satiră şi umor. Nu m-am dus să participat la secţiunea de stand-up, că nu aveam curaj. Am participat la duet. Întâmplarea o fost să pice duetul şi regizorul de acolo m-a pus pe stand-up.”, a declarat Anisia Gafton, pentru adevarul.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.