Anisia Gafton este marea câștigătoare a acestui sezon „ Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și a dat deja primele declarații în acest sens. Actrița a vorbit despre cele mai grele momente din competiție, a zis dacă ea era persoana care merita să câștige și, de asemenea, dacă se aștepta sau nu la atât de multă susținere.

Anisia Gafton a câștigat marele premiu

Anisia Gafton este în culmea fericirii, după ce a primit titlul de „Regina Junglei”, datorită oamenilor care au votat-o seara trecută, în marea finală a emisiunii. Se aștepta, într-un fel sau altul, să câștige, dar faptul că primea multe mesaje din partea oamenilor, nu înseamnă neapărat că va primi și voturi. Se bucură enorm pentru reușita sa, mai ales că lunile petrecute în junglă nu au fost deloc unele ușoare din niciun punct de vedere. În plus, adversarii ei au fost și ei destul de puternici și iubiți de cei de acasă, de aceea presiunea a fost foarte mare și emoțiile intense.

„Mă așteptam să câștig, dar în același timp nu mă așteptam… Am primit foarte multe mesaje de la oamenii de acasă cărora vreau să le mulțumesc din suflet și, sincer, pentru toată susținerea lor. Mă așteptam să câștig, dar în același timp nu știi cum e votul, cum e publicul… Chiar dacă primești mesaje, nu se știe niciodată. Într-adevăr, foarte multă lume mi-a dat mesaje, m-a susținut, vreau să le mulțumesc pe această cale. Este un moment emoționant pentru mine, atât de emoționant încât câteodată nu mai am cuvinte, eu, care întotdeauna vorbesc.”, a decalarat Anisia Gafton, pentru fanatik.ro.

Întrebată dacă este de părere că merita acest premiu, vedeta a spus că da, deoarece a fost o persoană corectă, imparțială, care nu s-a certat cu nimeni și care a încercat să înțeleagă pe toată lumea, indiferent de situație. A trecut printre multe situații complicate, mai ales că a fost singura femeie rămăsă în joc, dar și-a găsit forța, pentru a trece peste toate.


„Normal. Din punctul meu de vedere meritam pentru că eu chiar am fost un om corect, am fost imparțială, nu m-am certat cu nimeni, am încercat să-I înțeleg pe toți, cu bune, cu rele, și am încercat să le dăruiesc momente frumoase, să aduc umorul în camp, încerc să-i destind și pe mine, și pe ei. Ați văzut prin câte am trecut. Meritam acest premiu. Sunt singura fată care a intrat în semifinala cu 5 bărbați mari… eu eram o pișpirică pe acolo. Mi-am găsit forța psihică să pot să trec probele, să le duc până la capăt.”, a mai zis ea.

Citeste si:
Gina Pistol, despre momentul în care a fost înșelată. Ce spune...
Gina Pistol, despre momentul...

De asemenea, Anisia Gafton a recunoscut că a avut momente în care a cedat psihic, pentru că îi era dor de casă și pentru că îi lipsea hrana. Din fericire, a rezistat și a decis să lucreze cu psihicul ei, nu să renunțe atât de ușor, ceea ce i-a convins pe telespectatori să o voteze și să îi acorde toată încrederea lor.

„Da. Atâta timp și fără mâncare, și fără ai tăi, și nedormită… mai venea o ploaie, mai venea un uragan… mă așteptam să vină un meteorit din moment în moment, un OZN… am avut momente în care am vrut să cedez, dar am lucrat foarte mult cu psihicul meu și am zis “nu mă las, nu mă las, nu renunț”. Și Tot timpul spuneam “Hai să văd dacă mai pot”. Dacă vrei și crezi, poți.”, a adăugat actrița.

Citeste si:
Micutzu a slăbit 50 de kilograme. Cum a reușit să câștige lupta...
Micutzu a slăbit 50 de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.