Anisia Gafton a dat din casă totul. Comedianta a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre partenerul ei de viață, despre o posibilă nuntă, dar și despre primul copil. Aceasta nu s-a putut abține să nu facă și niște glume pe seama subiectului, așa cum face de fiecare dată.

Anisia Gafton a vorbit despre relația sa

Toată lumea o cunoaște pe Anisia Gafton, dar foarte puțini sunt cei care știu detalii despre viața sa privată. Vedeta are mai mereu zâmbetul pe buze și este pusă pe glume, ceea de le dă o energie pozitivă tuturor oamenilor din jurul ei. Recent, blondina a oferit un interviu în care a vorbit despre câteva aspecte legate de viața sa privată, spre bucuria fanilor care, de cele mai multe ori, sunt curioși să afle tot mai multe lucruri despre vedetele lor preferate, chiar dacă nu le adresează întrebările în mod direct.

Anisia Gafton trăiește o poveste de dragoste cu Serghei. Cei doi sunt împreună de mai bine de șase, dar cu toate acestea, nu au făcut încă pasul cel mare. Din câte a povestit chiar vedeta, acesta nici măcar nu a cerut-o în căsătorie, dar nici nu ține în mod special la lucrul acesta, fiind de părere că este mult mai important ca ei să se înțeleagă, ci nu actul în sine. De asemenea, a recunoscut că își dorește o familie, doar că nu este încă pregătită pentru a avea primul său copil.

„Nu, n-am fost cerută de soție. Încă nu s-a dus la tatăl meu să cerșească după soție: «Hai, dă și mie o nevastă!» Important cred că e să ne înțelegem, nu un act. Îmi doresc familie și copii, dar nu acum. Abia am învățat să am grijă de mine, să mănânc tot din farfurie, să mă schimb singură. Deocamdată sunt copil. Cred că un copil e o responsabilitate mare și o faci când ești pregătit.”, a declarat Anisia Gafton, potrivit viva.ro.

Actrița consideră că nu este pregătită să devină mamă, cel puțin nu acum, din simplul motiv că se consideră ea însăși un copil. Vedeta a mai spus despre partenerul ei de viață că el este cel cu picioarele pe pământ, în timp ce ea este cu capul în nori. În toți acești ani, au învățat cum să comunice unul cu celălalt și când să lase de la ei, iar toate aceste lucruri i-au ajutat să se bucure de o relație sănătoasă și fericită.

Citeste si:
Gheboasă, abandonat de mamă în copilărie. Dezvăluirile fostului...
Gheboasă, abandonat de mamă...

„Ne înțelegem bine pentru că vorbim aceeași limbă și avem același accent. O ținem când în glumă, când în serios. El e mai cu picioarele pe pământ, eu sunt mai cu capul în nori și ne întâlnim la mijloc. Dar contrariile se atrag. Eu când vorbesc el tace și invers, el tace când eu vorbesc. Avem și momente de tensiune, dar le trecem ușor. De cedat, cedăm pe rând când simțim că e cazul. Ne mirosim ca animalele. Hmm, acum e bine să cedez eu, dar data viitoare facem schimb de tură.”, a mai spus vedeta, potrivit sursei anterioare.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Ianuarie 2023 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.