Nadia Comăneci împlinește astăzi 62 de ani, iar într-un interviu acordat de curând a povestit cum reușește să se mențină în formă, în ciuda faptului că s-a oprit din activitate de multă vreme.

Nadia Comăneci împlinește astăzi 62 de ani

Ziua de 12 noiembrie este una specială atât pentru Nadia Comăneci, cât și pentru fanii ei, dar și pentru familia. Fosta gimnastă împlinește frumoasa vârstă de 62 de ani și chiar dacă nu mai este la prima tinerețe, ea face tot ceea ce îi stă în putință pentru a se menține în formă.

Fosta sportivă a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre lucrurile pe care le face pentru a se menține în formă, iar cel important este că nu trece zi fără a face mișcare. Când este acasă și are timp, preferă să meargă la sală și să facă gimanastică, iar când este plecată, se asigură dinainte că hotelul respectiv are o sală.
















A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10)


Nu doar mișcarea este importantă pentru Nadia Comăneci, ci și alimentația. Din meniul ei nu lipsesc peștele, legumele gratinate sau diferite tipuri de piure și numai de sărbători se mai abate de la reguli și consumă prodduse tradiționale pe care fiecare român le are pe masă.

Nadia Comăneci este conștientă că dacă nu ar avea un stil de viață sănătos, nu ar fi reușit să arate atât de bine, la cei 62 de ani împliniți astăzi.

"Fac mișcare cel puțin 30 - 40 de minute în fiecare zi. Când sunt acasă, merg în sala de gimnastică, iar atunci când sunt plecată, mă asigur din timp că hotelul are o sală de fitness. Și dacă se întâmplă să nu am o sală în apropiere, improvizez și mă antrenez în cameră folosind obiectele aflate la îndemână. Nu există însă zi fără mișcare fizică.

Citeste si:
Cum reușește Inna să se mențină formă. Artista le-a atras atenția...
Cum reușește Inna să se...

Mănânc echilibrat, cel mai mult îmi place peștele, alături de legume gratinate sau piure de legume. De sărbători mă mai răsfăț și eu cu anumite produse culinare, mai ales că pregătesc și feluri de mâncare tradițional românești, cum sunt sarmalele adaptate în care folosesc carne de curcan, spre exemplu", a declarat Nadia Comăneci, conform ziare.com.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Noiembrie 2023 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.