Andreea Mantea a oferit un interviu extrem de sincer, în care a adus în discuție momente delicate din trecutul ei care au marcat-o și care le-au schimbat ei și copilului său viața în totalite. De exemplu, frumoasa prezentatoare de la Kanal D a discutat despre momentul în care a aflat că a fost înșelată. Iată ce a zis!

Ce a simțit Andreea Mantea, după ce a aflat că a fost înșelată

Andreea Mantea este, fără niciun fel de îndoială, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la noi din țară. În comparație cu alte vedete de la noi din țară, ea este genul acela de femeie sinceră care oferă des interviuri și care discută deschis despre orice aspect din viața sa, oricât de sensibil ar fi. Nu mai este un secret nici faptul că a trecut prin multe momente grele de-a lungul carierei sale, iar unul dintre ele are legătură cu faptul că a fost înșelată de unii bărbați care au trecut prin viața sa.

Ea a ținut să clarifice, din start, faptul că nu toți cei pe care i-a iubit i-au greșit, dar există cineva care i-a rămas în memorie și al cărui nume nu l-a menționat. Bărbatul respectiv a înșelat-o pe frumoasa vedetă de la Kanal D și nu doar că a auzit de la alte persoane lucrul acesta, dar a văzut de una singură câteva mesaje. A durut-o atât de tare, încât a simțit că îi amorțește tot corpul, a căzut din picioare și îi curgeau lacrimile fără ca măcar să își dea seama. A fost un moment extrem de greu pentru ea, dar odată cu trecerea timpului a reușit să demonstreze că este o femeie puternică și a mers înainte cu capul sus.

„Am și auzit, am și văzut. Am văzut și mesaje. Nu am văzut (n.r în fapt), doar am auzit, asta a fost cea mai dureroasă, asta m-a îngenuncheat. Plăcerea simțită. Nu mai auzeam, nu mai vedeam, mi-a amorțit tot corpul, am căzut din picioare, îmi curgeau lacrimile fără să-mi dau seama. Am luat-o pe alte...”, a declarat Andreea Mantea la „Fiță cu Adiță”.

Îndrăgita prezentatoare de la Kanal D a împlinit, în umă cu doar câteva luni, frumoasa vârstă de 36 de ani și este recunoscătoare pentru tot ceea ce a reușit să realizeze până la această vârstă. Bruneta nu își mai dorește deja lucruri materiale, ci tot ceea ce contează este să fie sănătoasă și fericită, pentru că restul lucrurilor le poate face mai apoi. Ba chiar le-a transmis și un mesaj de mulțumire celor care și-au făcut timp pentru ea și i-au trimis toate gândurile lor bune fie prin intermediul unui mesaj privat, fie în secțiunea de comentarii.

Citeste si:
Gina Pistol, despre momentul în care a fost înșelată. Ce spune...
Gina Pistol, despre momentul...

„Un an nou începe! Să fie cu sănătate, multe zâmbete, bunătate, fericire, iubire, realizări, dorințe și rugăciuni ascultate și îndeplinite! ...și un strop de magie la nevoie! Așa să fie! Vă mulțumesc din toată inima și din tot sufletul pentru urări și mesaje! Sunteți minunați”, a zis Andreea Mantea, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Decembrie 2022 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.