Andreea Mantea a împlinit 36 de ani și s-a bucurat, cu ocazia acestui moment frumos din viața sa, de tot felul de mesaje de apreciere primite din partea fanilor ei, dar și de tot felul de surprize din partea celor dragi. Prezentatoarea a transmis chiar și ea un mesaj, în mediul online, în această zi specială.

Andreea Mantea, fericită la cei 36 de ani ai săi

Bucurie mare în familia Andreei Mantea. Cunoscuta și frumoasa prezentatoare de la Kanal D a avut parte de multe momente frumoase, încă de la primele ore ale zile, care au reușit să o emoționeze până la lacrimi. De-a lungul anilor, vedeta a trecut prin tot felul de clipe care au pus-o serios la încercare și care i-au de gândit. Una dintre cele mai mari provocări a fost aceea de a-și crește copilul de una singura, dar cel mai important este că a reușit și are un copil bine educat și care pare că-i va călca pe urme mamei sale și va fi un om de succes.

Andreea Mantea este, de asemenea, genul acela de persoană care își păstrează mereu zâmbetul pe buze și care evită să discute despre lucruri care i-ar putea strica buna dispoziție, doar că vin și zile în care simte că trebuie să spună tot ceea ce are pe suflet, dar nu a fost cazul și de ziua ei de naștere. Cu ocazia împlirii celor 36 de ani, ea a vrut doar să le mulțumească oamenilor care și-au făcut timp să îi transmită urări care mai de care mai frumoase, pentru că gesturile lor contează enorm.

‘’Un an nou incepe! Sa fie cu sanatate, multe zambete, bunatate, fericire, iubire, realizari, dorinte si rugaciuni ascultate si indeplinite! …si un strop de magie la nevoie! Asa sa fie!🙏🏻❤️ Va multumesc din toata inima si din tot sufletul pentru urari si mesaje! Sunteti minunati!!!!’’, a notat Andreea Mantea, pe Instagram.

În urma postării pe care aceasta a făcut-o în mediul online, zeci de oameni au vrut ca ea să știe că se gândesc la ea, așa că i-au transmis în comentarii toate gândurile lor bune. Prezentatoarea TV a fost bombardată cu cele mai frumoase urări din partea fanilor, în secțiunea de comentarii, motiv pentru care nu poate să fie decât recunoscătoare. Bruneta este încă apreciată de oamenii care o știu, încă de pe la începuturile carierei sale, iar pentru acest lucru este de-a dreptul mândră.

Citeste si:
Andreea Mantea a renunțat la tratamentul pentru boala autoimună de...
Andreea Mantea a renunțat la...

„La multi ani,OM CALD SI MINUNAT! ❤️❤️❤️ Sa ai parte de tot ce este mai bun si mai frumos,sa fii sanatoasa,sa fii fericita la intensitate maxima in fiecare moment al vietii, sa te bucuri intotdeauna de David,minunea din viata ta si sa continui sa ne aduci in continuare multe zambete prin tot ceea ce faci si prin toate proiectele de la @kanaldromania, care iti doresc sa aiba intotdeauna audiente maxime,dorintele se ti se indeplineasca,iar visele sa iti devina realitate! Iti multumim, pentru toata bunatatea si empatia ta! Te pup si te imbratisez cu drag! ❤️❤️❤️”, „La mulți ani cu multă sănătate și multe bucurii alături de cei dragi!❤❤❤❤❤🤗🤗🥰🥰”, „La mulți ani!❤️❤️❤️❤️❤️Frumusețe Superbitate Minunăție Prințesa!❤️❤️❤️❤️❤️”, „ La mulți ani, multă sănătate și fericire toată viața!!❤️❤️🤗💐🥂🎂🙏Azi este si ziua mamei mele 🙏❤️🤗”, i-au transmis oamenii în comentarii.

Citeste si:
Viorel Lis a împlinit 80 de ani. Mesajul transmis de soția sa:...
Viorel Lis a împlinit 80 de...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Septembrie 2022 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.