Viorel Lis a împlinit 80 de ani, în cursul zilei de ieri. Fostul primar al Capitalei și partenera sa de viață, Oana Lis, au dat o serie de declarații, iar cea mai mai bucurie pentru blondină este faptul că soțul ei este în viață, în ciuda tuturor situațiilor prin care a trecut.

Viorel Lis a împlinit 80 de ani

Ziua de 19 februarie a fost una extrem de importantă pentru Oana și Viorel Lis. Fostul edil al Bucureștiului și-a serbat ziua de naștere. Deși, cel mai probabil, a primit multe mesaje frumoase din partea celor din jurul lui, niciunul dintre ele nu s-a comparat cu toate cuvintele frumoase pe care le-a primit din partea partenerei sale de viață. Cei doi au oferit un interviu în care au vorbit despre ziua lui de naștere, pe care sunt recunoscători că încă o petrec unul alături de celălalt.

Oana Lis a zis, încă de la bun început, că își iubește soțul și că, în cazul de față, sunt norocoși că mănâncă tort, ci nu colivă. A fost o glumă pe seama căreia s-a râs, dar în mod clar subiectul este unul foarte serios pentru ei. Blondina a trecut prin multe cu partenerul ei, au fost momente extrem de grele pentru ei în ultimii ani și este fericită că este acasă cu ea. Consideră că Viorel Lis a ajuns la o vârstă frumoasă, la care nu mulți români ajung și la care și ea își dorește să ajungă.

„Vreau să spun că-l iubesc foarte mult. Suntem norocoși că azi nu mâncăm colivă și mâncăm tort. Am trecut prin multe. Au fost momente foarte grele în ultimii ani și sunt fericită că este acasă cu mine. E o vârstă frumoasă, e o vârstă la care nu mulți români ajung și e o vârstă la care și eu vreau să ajung”, a declarat Oana Lis, pentru Antena Stars.

Viorel Lis se întristează la ideea că a ajuns la o vârstâ atât de înaintată, deoarece la vârsta de 80 de ani nu mai poate face aceleași lucruripe care le făcea pe vremea când era mai tânăr. Duce lipsa plimbărilor și a distracției, dar a și muncii pe care o făcea în trecut. În ultimele luni, a avut parte numai de vizite la spital, a chemat salvarea de foarte multe ori și a crezut că nu va mai scăpa cu viață.

Citeste si:
Rică Răducanu, impresionat de Oana Lis. Nu credea că va rămâne...
Rică Răducanu, impresionat de...

„Eu mă întristez când mă gândesc că am 80 de ani, pentru că nu e o vârstă la care mai poți să faci totul cum făceam când eram tânăr, adică și plimbări, și muncă și distracție. Acum mai greu, din ce în ce mai greu. În ultimul timp, cel mai des ca musafiri au venit Salvările. Cred că de 20 de ori le-am chemat. Am fost de vreo 5-6 ori internat”, a zis Viorel Lis la rândul lui.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Februarie 2023 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.