Viorel Lis a fost dat uitării de sărbători, deși în anii trecuți era căutat de foarte mulți oameni care îi transmiteau gândurile lor bune și care îi erau alături. Partenera de viață a fostului edil al Capitalei s-a declarat profund dezamăgită de atitudinea celor din jurul ei, iar în cadrul unui interviu acordat recent a vorbit și despre acest subiect dureros.

Viorel Lis, uitat de sărbători

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Viorel Lis a fost serios pus la încercare anul acesta, din cauza problemelor de sănătate cu care acesta s-a confruntat. Fostul primar al Capitalei și-ar fi putut pierde viața, dar partenera lui de viață a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a-i prelungi existența, a avut grijă să primească îngrijirile de care avea nevoie și tratamentele recomandate de medici. I-a fost alături la orice pas, în ciuda faptului că de-a lungul vremii s-a zis că ar sta cu soțul ei de dragul banilor. A reușit în toate acele momente de cumpănă că îl iubește cu adevărat și că partea materială nu a fost niciodată pe primul loc pentru ea.

Toate aceste lucruri au reușit să o învețe extrem de multe pe Oana Lis, inclusiv faptul că nimănui nu îi pasă cu adevărat de ei și de problemelor lor, tocmai de aceea preferă să iasă singură în oraș. Este un moment potrivit pentru ea de a se gândi la anumite lucruri, de a-și pune ordine în idei și de a sta pur și simplu cu ea însăși. La finalul anului, vedeta a ajuns să fie dezamăgită de mulți oameni pe care îi considera prietenii ei și care au lăsat-o la greu, când avea cea mai mare nevoie de sprijin.

”Numai cine trece prin așa ceva poate să înțeleagă și pare ceva atât de simplu, să stai tu cu tine, tu cu gândurile tale, dar este foarte greu, mai ales cum eu aveam traume din copilărie, îmi era foarte greu să conștientizez anumite lucruri, anumite gânduri și atunci preferam să stăm în companii proaste, poate uneori cu prieteni falși, să trecem cu vederea anumite lucruri, doar ca să nu stăm singuri.
Eu sunt o persoană sociabilă și îmi place să ies, dar am avut multe dezamăgiri de la așa ziși prieteni sau oameni apropiați, care, după ce am avut și eu nevoie la greu, nu au mai fost alături de mine, au fost alături doar atunci când aveam bani și ne mergea bine, și am învățat să fiu eu cu mine, mai ales în perioada asta a sărbătorilor, tot din frica asta să nu rămânem singuri, mergem să ieșim cu tot felul de prieteni.”,
a declarat Oana Lis, la Antena Stars.

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă:...
Smiley și Gina Pistol,...

Sărbătorile de iarnă l-au făcut pe Viorel Lis să își dea seama că în afara partenerei lui de viață nimeni nu se gândește la el. Deși în trecut era bombardat cu mesaje de Crăciun, anul acesta în prima zi nu a primit nici măcar un mesaj, iar asta l-a întristat și mai tare.

”După ce am trecut anul acesta prin momente foarte grele, internări, experiențe aproape de moarte, cu infarctul (...) el e foarte fericit că este acasă, că este cu mine, eu încerc să am grijă de el cum pot. La început era trist în prima zi că nu avea niciun mesaj de la nimeni, e primul an în care nu a primit niciun mesaj, dar ușor, ușor, a doua zi de Crăciun, l-au mai sunat, a mai primit vreo 2-3 mesaje, dar primul l-a primit de la mine, i-am zis: hai, că dacă nu ai primit mesaje, îți dau eu.”, a mai zis Oana Lis pentru sursa citată.

Citeste si:
Rică Răducanu, impresionat de Oana Lis. Nu credea că va rămâne...
Rică Răducanu, impresionat de...


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Decembrie 2022 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.