What's Up, Ruby și Shift s-au certat, în cadrul emisiunii „Poftiți pe la noi!”, într-una dintre edițiile difuzate recent. Cei din fața micilor ecrane au rămas cu gura căscată, deoarece știau că pe cei trei artiști îi leagă o prietenie frumoasă și nu credeau că vor ajunge în acest punct.

What's Up, Ruby și Shift s-au certat

Acest sezon al emisiunii „Poftiți pe la noi!” aduce în prim-plan mai multe vedete cunoscute și iubite de la noi din țară, iar printre acestea se află What's Up, Ruby și Shift. Cei trei cântăreți fac show în fiecare ediție, iar mii de oameni se uită doar pentru ei. Recent, aceștia au reușit, într-un fel sau altul, să îi dezamăgească pe cei care îi urmăreau de acasă, deoarece s-au certat fără a mai ține cont că sunt văzuți de atât de multă lume, iar fiecare în parte și-a exprimat opinia despre cele petrecute acolo.

Cel care a început cearta cu prietenii lui a fost What's Up, deoarece s-a simțit neîndreptățit, după ce fiecare dintre ei a avut de dus la bun sfârșit câteva sarcini date de Nea Mărin. Ruby și Shift au ales calea ușoară, au făcut echipă, s-au mișcat repede și s-au descurcat de minune, în timp ce prietenul lor a fost nevoit să se descurce de unul singur. Acesta a fost și motivul pentru care a răbufnit și i-a tras la răspundere pe cei doi.

What's Up a ținut să precizeze că el i-a ajutat pe cei din jur, ori de câte ori a putut, încercând să facă lucrurile să meargă bine de fiecare dată, doar că nimeni nu a fost lângă el când a avut la rândul lui nevoie de o mână de ajutor. De asemenea, a povestit că a obosit să nu fie nimeni alături de el și a mai recunoscut că nu regretă că s-a enervat din cauza acestei situații.

“Eu sunt un suflet blând, vă ajut pe toți, vă iubesc pe toți, încerc să fie bine, dar nimeni nu e alături de mine. Sunt obosit să nu fie nimeni alături de mine, nu-mi pare rău că m-am enervat. Nimeni nu mai e bun cu nimeni, sunt sătul, râd toți de bine că eu vorbesc de bine și când dau de greu sunt singur.”, a zis What's UP, la „Poftiți pe la noi!”.

Citeste si:
Jador, primele declarații în scandalul cu Florin Salam. De la ce a...
Jador, primele declarații în...

Ruby nu s-a putut abține să nu reacționeze și ea, iar cuvintele sale nu au fost deloc unele blânde.

“Termină! Nu te mai uita așa la mine că acum încheiem prietenia, pa!… Chiar mereu spunem cât de norocoși suntem că ne avem unul pe altul și împărțim același suflet și e nașpa, m-am enervat.”, a zis Ruby la rândul ei.

Din fericire, lucrurile s-au rezolvat într-un final, iar What's Up a precizat că are probleme acasă, iar că uneori reacțiile pe care le are au legătură cu situațiile respective, iar el va continua să le fie aproape prietenilor lui, deși s-au întâmplat atât de multe lucruri în cadrul emisiunii de la Antena 1.

“Oamenii trebuie să înțeleagă că și noi mai avem probleme acasă și uneori o mai luăm razna. Ca să închid subiectul ăsta: sora mea, te iubesc foarte mult. Fratele meu, te iubesc infinit. Oricând va fi nevoie eu voi fi în preajma voastră, dacă în continuare nu mai vreți să îmi vorbiți, eu vă înțeleg și aștept să vă treacă supărarea.”, a mai zis What's Up.

Citeste si:
Fraudă BAC 2023. Ministrul Ligia Deca, despre scandalul scurgerii...
Fraudă BAC 2023. Ministrul...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Decembrie 2022 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.