Ruby a fost, în urmă cu doar câteva ore, invitata lui Damian Drăghici în podcast-ul pe care acesta îl găzduiește pe canalul lui de YouTube. Ca pe fiecare dintre cei care i-au trecut prag, artistul a luat-o și pe frumoasa artistă la întrebări. Sinceră din fire, ea nu a evitat niciun răspuns, ba chiar a a vorbit detaliat despre subiectele respective.

Ruby, sinceră ca de fiecare dată

Deși are o relație de nouă ani cu partenerul ei de viață, Rubina a spus în mod clar că nu are planuri de viitor legate de întemeierea unei familii. Nu vrea să ajungă în fața altarului alături de partenerul ei de viață și nici nu și-a propus să îi dăruiască acestuia un copil. Nu înseamnă că nu îl iubește sau că nu se vede trăind alături de el pentru totdeauna, ci doar că nu se vede în postura de mamă.

Întrebată dacă este o femeie geloasă, Ruby nu doar că a oferit un răspuns afirmativ, ci a povestit ce a fost în stare să facă, din pură gelozie. Artista crede că nu există femeie care să nu simtă măcar puțină gelozie, oricât de tare ar nega acest lucru.

„A fost aici vreo fată pe care s-o întrebi dacă e geloasă și să spună ”Nu” ?! Nu știu dacă sunt geloasă, posesivă, control freak ... ceva pe acolo, toate!”, a declarat Ruby în podcas-ul lui Damian Drăghici.

Într-o noapte, vedeta s-a îndoit de faptul că iubitul ei i-ar fi fidel și a vrut să se convingă. A luat legătura cu două dintre piesele sale și a pornit pe urmele bărbatului, fără a mai fi atentă nici măcar la hainele pe care le purta.

„Am ieșit în pijamale noaptea, am chemat și două prietene, și am luat-o pe străzi. Ne-am dus într-un club ca să-l găsim”, a mai zis artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Noiembrie 2021 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.