Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești nu mai formează un cuplu. Deși toată lumea credea că manelistul ar fi fost cel care a decis să pună stop relației, blondina a vrut să lămurească pe toată lumea că lucrurile nu au stat deloc în felul acesta, prin intermediul unei postări pe care a făcut-o în mediul online.

Ce a spus Cristina Pucean, după ce fostul iubit a înșelat-o

Despărțire total neașteptată în lumea mondenă. Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești s-au despărțit, iar dansatoarea a venit cu o serie de explicații pentru fanii care au așteptat cu sufletul la gură să vadă exact ce s-a întâmplat între ei. Vedeta este foarte dezamăgită de felul în care au decurs lucrurile și s-a săturat, după cum chiar ea a zis, să fie denigrată de către oamenii din jurul ei, pentru ceva ce nu a făcut și pentru care doar fostul ei partener de viață este vinovat.

Ei bine, fanii lor au crezut că o filmare indecentă care a circulat cu dansatoarea pe internet a fost motivul despărțirii lor, în timp ce alții au ghicit din prima de ce anume au ajuns în acest punct. Pentru ca oamenii să nu mai speculeze despre separarea lor, Cristina Pucean a publicat două imagini în care cântărețul de manele a fost surprins în compania unei alte femei, fiind clar pentru toată lumea de ce i-a spus adio lui Bogdan de la Ploiești.

Cristina Pucean nu a postat doar câteva imagini, ci a venit și cu o serie de explicații în acest sens. L-a numit pe bărbatul de care s-a îndrăgostit un om „fără scrupule”, aceasta fiind și cauza pentru care ea a ales să se despartă de el. A muncit foarte mulți pentru a ajunge unde este acum și nu acceptă să fie tratată în felul acesta de un bărbat, oricare ar fi el. Oamenilor care o urmăresc nu le-a venit să creadă una ca asta și și-au exprimat opinia într-un număr foarte mare, în secțiunea de comentarii.

”Exact cum v-am promis, am ajuns acasă și încep să vă povestesc ce și cum legat de acest om fără scrupule… Bogdan de la Ploiești! Acesta este motivul pentru care m-am despărțit de Bogdan.

Citeste si:
Bogdan de la Ploiești, dovadă de iubire pentru Cristina Pucean. Ce...
Bogdan de la Ploiești, dovadă...

Mi-a ajuns să mă denigreze toată lumea și să se creadă că Bogdan a pus punct relației. Am muncit mulți ani ca să ajung aici și nu accept să fiu tratată așa de un bărbat! Sper să fiți alături de mine până la capăt! Nu accept să fiu înșelată”, a transmis Cristina Pucean, pe contul ei de Instagram oficial.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Decembrie 2022 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.