Bogdan de la Ploiești a aflat din presă că Theo Rose este însărcinată și a dat deja primele declarații în acest sens, nefiind sigur că informația este una reală, pentru că nu a reușit să discute cu ea încă. Cântărețul de manele a precizat că tot ce speră este să le cânte la botez.

Bogdan de la Ploiești speră să-i cânte lui Theo Rose la botez

Vestea că Theo Rose va deveni mamă pentru prima dată a uimit pe toată lumea. Nu doar fanii ei au rămas mască în fața acestei informații, ci și colegii ei de breaslă care nici măcar nu au crezut că este adevărat, când au auzit că va aduce pe lume un copil. Vedeta a preferat să păstreze tăcerea, singurii care știau despre acest lucru au fost cei din familie care deja au confirmat sarcina, în urmă cu doar câteva ore. Nici măcar bunul ei prieten, Bogdan de la Ploiești, nu a avut idee despre sarcina cântăreței.

Despre cei doi artiști s-a spus în repetate rânduri că ar fi împreună, dar nu a existat nimic între ei. Aceștia făceau o echipă bună pe scenă și în studio, dar nimic mai mult de atât. Fanii lor au sperat că vor ajunge să formeze un cuplu, la un moment dat, dar a fost departe de ei acest gând, pentru că fiecare era îndrăgostit de altcineva. Theo Rose a fost împreună cu Alex Leonte timp de mai bine de cinci ani, iar mai apoi, a decis să formeze un cuplu cu regizorul serialului Clanul cu care a rămas însărcinată, iar colegul ei de breaslă formează un cuplu cu Cristina Pucean.

Recent, vestea că artista va deveni mamă anul viitor a ajuns și la Bogdan de la Ploiești, care a dat câteva declarații scurte în acest sens. Cântărețul nu a reușit să discute cu ea despre acest subiect și tocmai de aceea i-a fost greu să creadă, la început, că este adevărat, dar le-a urat să fie sănătoși și a mai precizat că speră să le cânte la botez. În mod clar, se bucură pentru buna lui prietenă pe care o cunoaște de ani buni și alături de care a lansat câteva piese de succes, care au rupt topurile din țara noastră.

“Nici nu știu dacă o fi adevărat, nici nu am vorbit cu ea măcar. Trebuie să o sun să o întreb dacă e adevărat sau ce s-a întâmplat. Deci nici nu știam, acum aflu. Ce să zic… să fie sănătoși. Sper să le cânt la botez.”, a declarat Bogdan de la Ploiești, pentru spynews.ro.

Citeste si:
Theo Rose, fotografii de colecție în a opta lună de sarcină: „Am...
Theo Rose, fotografii de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.