Fiica Marisei Paloma a împlinit un an, iar părinții săi au avut grijă să organizeze o petrecere de zile mari în cinstea copilului lor. La eveniment au luat parte cei din familie, prietenii Marisei Paloma și ai partenerului său de viață, dar și nașii lui Iris care s-au distrat de minune.

Iris a împlinit un an

Marisa Paloma și Liviu Stanciu trăiesc o frumoasă poveste de iubire la care unii nici măcar nu au curajul să viseze. Cei doi au devenit părinți în urmă cu un și se bucură de viața lor din plin. Deși mulți au crezut că totul se va schimba radical în viața lor, după ce vor deveni părinți, aceștia nu au renunțat la niciun lucru pe care îl făceau în trecut, ba chiar au și călătorit împreună cu micuța lor, iar în tot acest timp și-au ținut fanii la curent în mediul online, unde de regulă ea este foarte activă.

Weekendul acesta a fost unul plin pentru aceștia, deoarece s-au ocupat de petrecerea fiicei lor care a împlinit un an, unde le-au fost alături zeci de oameni importanți. Totul le-a ieșit de minune, iar amintirile pe care și le-au făcut nu le vor uita niciodată. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” nu a uitat nici de fanii ei de pe Instagram cărora le-a arătat imagini din ziua cea mare și a transmis un mesaj care a reușit să îi emoționeze până la lacrimi pe cei care o iubesc și care o urmăresc încă de la începuturi.

Au trecut câțiva ani de când cei doi îndrăgostiți sunt împreună, iar Marisa Paloma a dorit să evidențieze faptul că deși tatăl copilului nu apare prea des pe internet, nu înseamnă că nu îi este aproape în orice moment, doar că preferă să nu apară atât de des. Vedeta a promis că va avea grija de relația lor cât va exista, pentru că familia este extrem de importantă pentru ea, iar de șase a înțeles ce înseamnă să fii cu adevărat o persoană fericită și iubită. La final, i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru că a ajuns unde este acum și că a reușit să construiască atât de multe lucruri mărețe.

''De niște ani îmi împart viața cu bărbatul despre care știam că va fi tatăl copiilor mei încă de când l-am întâlnit. Liviu este omul pe care voi nu-l vedeți des, dar care se află in spatele fiecarui succes atins. Știți că am puțini oameni pe care ii enumăr când vine vorba de tot ce am reușit să construiesc până la vârsta asta.

Citeste si:
Fiica Gabrielei Cristea, victimă a bullyingului la grădiniță: „Iris...
Fiica Gabrielei Cristea,...

Și am promis să am grijă de relația asta cât timp voi fi pe Pământ și dincolo dacă se poate. Ei reprezintă familia cu care îmi împart zilele de fix un an. Pe Liviu îl am alături de aproape de 6. Și știe că-l iubesc dincolo de toate cuvintele scrise aici.

Iar astăzi, 4 Decembrie, este ziua in care Irisoanca noastră a împlinit un an. Nici nu știu ce cuvinte ar putea descrie iubirea asta care-ți sare din piept. N-am decât să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a oferit șansa să ajung aici. Este viața pe care n-am primit-o, am construit-o. Așa cum se contruiesc toate lucrurile mărețe. La mulți ani, fata mea! Esti dincolo de orice imaginație! Mami si tati vor fi lângă tine neconditionat.'', a transmis Marisa Paloma, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Decembrie 2022 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.