Marisa Paloma și-a luat țeapă din partea unei cliente, care a plecat fără să mai plătească pentru serviciile pe care le-a primit. Sinceră din fire, vedeta nu s-a putut abține și a făcut povestea publică și în plus le-a cerut și fanilor ei o părere despre ceea ce ar trebui să facă mai departe.

Marisa Paloma, țepuită de una dintre clientele sale

Marisa Paloma este una dintre cele mai apreciate și iubite influencerițe de la noi din țară, reușind să le atragă atenția oamenilor odată cu participarea sa în cadrul emisiunii Bravo, ai stil! de pe Kanal D, show TV pe care l-a și câștigat datorită oamenilor care au îndrăgit-o și care i-au acordat voturile necesare care au ajutat-o să ridice coroana deasupra capului și să fie declarată cea mai stilată femeie din România la vremea respectivă. Le-a fost profund recunoscătoare acestora, fiindcă este conștientă că fără ei nu ar fi reușit să ajungă atât de sus unde este acum.

După terminarea concursului de la Kanal D, vedeta și-a deschis un salon unde multe femei au mers de-a lungul timpului și unde s-au declarat mulțumite de felul în care au fost tratate și le-au arătat respect angajatelor, dar acest lucru nu se întâmplă de fiecare dată.

Ei bine, recent, una dintre clientele Marisei Paloma a mers în salonul acesteia unde a cerut să i se facă un lash botox și mani pedi cu apex, iar apoi a zis că merge până la mașina personală pentru a aduce banii să achite suma respectivă, dar nu s-a mai întors cu banii, motiv pentru care angajatele au încercat să ia legătura cu ea, fără succes în mod clar. Mai mult de atât, bruneta a zis că nu va lăsa lucrurile așa și că femeia nu va scăpa nepedepsită și a cerut ajutorul oamenilor legii.

„Această doamnă, Cristina Enache a venit la noi în salon, și a efectuat lash Botox și mani pedi semi cu apex după care a zis că se duce la mașină să ia banii să achite și nu s-a mai întors. Ne dânsei de tel este de UK și evident că nu a mai răspuns recepției.

Menționez că a mai fost la noi pentru alte proceduri. Inclusiv sprâncenele sunt realizate tot în cadrul MPBS cu ceva timp în urmă. Așa de supărată sunt să văd că mai sunt persoane care nu mai respectă fetele din salon. A ocupat 2 h și jumătate în programator. Pentru măgăria asta”, a scris Marisa Paloma, pe contul ei de Instagram.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, o vedetă asumată. Ce a declarat despre partenera...
Bianca Drăgușanu, o vedetă...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Iulie 2022 - 09 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.