O mare parte dintre fanii Marisei Paloma așteaptă cu sufletul la gură ziua în care vedeta își va boteza fiica, doar că până la momentul actual nu a mai vorbit despre acest subiect.

Marisa Paloma își va boteza fiica la începutul verii

Au trecut câteva luni de când viața Marisei Paloma s-a schimbat în totalitate. Vedeta a devenit mamă pentru prima dată, iar din acea zi își dedică viața creșterii micuței sale. Cu toate acestea, oricât de ocupată ari fi, inluencerița își găsește timp și pentru fanii ei. Recent, de exemplu, a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Admiratorii ei sunt extrem de curioși și au profitat de ocazie, punându-i fostei câștigătoare de la „Bravo, ai stil!” o serie de întrebări, inclusiv câteva legate de botezul micuței pe care și ei îl așteaptă cu sufletul la gură, încă din ziua venirii sale pe lume. Deși nu a dat o dată exactă, partenera de viață a lui Liviu Stanciu a spus că marele eveniment va alea loc la începutul lunii iunie.

„Când o să îi faci botezul bebelinei? Marisa Paloma: Început de iunie. Vă ținem la curent cu update-uri.”, a scris Marisa Paloma, pe Story.

Marisa Paloma este o femeie norocoasă din multe puncte de vedere, dar mai ales datorită faptului că și-a găsit alesul inimii, care a devenit și tatăl fiicei sale.

„Sunt fanul ei numărul 1. Marisa este o mamă minunată. Las asta aici. Să știe toată lumea. Este cea mai răbdătoare. Cea mai calmă. Nu se vaită. Nu se plânge. Este epuizată și nici măcar nu spune. Tot ce facem amândoi, ea face mai bine decât mine, oricât m-aș da eu peste cap. Are instincte perfecte. (…) Când pleacă de acasă mă simt singur, anxios, cum eram la 4-5 ani când eram singur acasă. Te iubim! Și eu și fii-mea! Maxim posibil!”, a notat partenerul ei de viață, pe Instagram.

Citeste si:
Puterea primită la botez: Cum te influențează numele în viața ta...
Puterea primită la botez: Cum...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Aprilie 2022 - 05 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.