Fiicele Danei Budeanu au împlinit 18 ani, iar mama lor nu a putut să lase un asemenea eveniment important din viețile lor să treacă neobservat. Vedeta a transmis un mesaj emoționant pentru gemenele sale ajunse la vârsta majoratului, prin intermediul căruia le-a povestit fanilor și ce anume le-a învățat în toți acești ani.

Dana Budeanu, mesaj pentru fetele ei care au împlinit 18 ani

Dana Budeanu este mândră de cele două fiice pe care le are și care au împlinit deja frumoasa vârstă de 18 ani. Vedeta a preferat să le țină mereu departe de camerele de filmat și de rețelele sociale și chiar spunea, la un moment dat, că acestea nici măcar nu aveau telefoane, pentru că fiind copii nu au nevoie de ele, spre surprinderea tuturor. Având în vedere lumea în care trăim, multora dintre fanii ei le-a fost greu să creadă că este adevărat lucrul acesta.

Recent, gemenele ei au ajuns la vârsta majoratului și un asemenea moment nu ar fi avut cum să treacă neobservat, așa că a avut grijă să transmită un mesaj în mediul online, plin de emoții și prin intermediul căruia a mai povestit și ce a reușit să le învețe pe fetele sale. Dana Budeanu a renăscut odată cu ele și a învățat și la ea rândul ei o mulțime de lucruri de la aceastea. Ea a transmis că este de părere că un părinte are datoria în fața copiilor săi de a-i face fericiți.

Cel mai important pentru Dana Budeanu este faptul că știe sigur că nu le-a dezamăgit niciodată pe gemenele sale și că le-a ajutat să își împlinească toate visurile, dar mai presus de toate le-a învățat că nu există frica și că Universul suntem chiar noi înșiși. De asemenea, a avut grijă ca ele să călătorească mult, să se dezvolte și să cunoască lumea în toată splendoarea ei și este fericită acum, iar asta se poate observa cu ochiul liber, mai ales din cuvintele pe care le-a transmis pe contul său oficial de Instagram, unde este urmărită de mii de oameni.

“daca am optsprezece ani, mami, nu inseamna ca nu mai sunt copil…

Astept sa se faca zece seara si sa simt ce am trait acum optsprezece ani…nasterea…
Am renascut odata cu doua inimioare ce s au grabit sa ma tina n brate si mi arate ce inseamna sa fii Dumnezeu…
Dumnezeu suntem doar pentru copiii nostri, va spuneam candva…si n avem voie sa i dezamagim nicio secunda despre asta… Copiii nostri cred ca putem tot, stim tot, vedem tot…si se urca incet, cu piciorusele si manutele lor mici, pe ceea ce le a fost dat a le fi parinti…

Citeste si:
Dana Budeanu, ironii la adresa lui Maurice Munteanu. Care a fost...
Dana Budeanu, ironii la...

Doar cei ce avem copii suntem datori…lor…pentru totdeauna…datori sa i facem fericiti cu orice pret…Alte datorii nu avem in viata asta fata de nimeni si nimic. Ma uit la ele de cand le-am adus pe lume si-n noaptea aceasta, ca n toate cele mii…si stiu ca nu le am dezamagit si ca tot ceea ce au visat despre lume, le am aratat ca exista…

Le am aratat ca iubirea i tot si ca ura i doar a celor ce nu au fost iubiti, le am spus ca frica nu exista si ca universul suntem noi, le am luat cu mine sa vada, sa simta, sa inteleaga tot pana la capatul pamantului, ca sa stie ca de oriunde poti ajunge si de oriunde te poti intoarce. Nu le am certat vreodata, nu le am umilit nicicand, nu le am tipat vorbe, nu le am soptit neintelesuri…le am crescut intr o poveste a lumii care azi se chinuie sa nu moara…si le am salvat…de tot ce nu-i iubire…“, a transmis de Dana Budeanu, pe Instagram.

Citeste si:
Connect-R, mesaj cu ocazia zilei de 8 martie. Ce le-a transmis...
Connect-R, mesaj cu ocazia...

'Fetitele dumneavoastra rad continuu, mereu sunt fericite…' mi se spune de aproape douazeci de ani…ce trist ca aceasta a ajuns o minune despre ingerii care s doar bulgari de divinitate…
Daca oamenii minusculi nu rad mereu, inseamna ca voi cei uriasi, i ati abandonat…le ati abandonat inocenta, puritatea, curajul, gingasia si i ati transformat in oameni mari, mascati cu tristetea de dupa care va este frica. Noi parintii nu avem probleme, noi avem putere! Noi nu avem dureri, noi avem curaj! Noi nu avem zile grele, avem copii…

Si asta inseamna ca suntem binecuvantati de Dumnezeu si ca suntem fericiti sa i crestem si pe ei astfel! Raman ca mereu…doar in urma pasilor lor, ca sa nu uit sa merg, caci fara ele nu mai stiu oricum! Copiii sunt sufletul nostru in vazul tuturor! Sunt bine rau de tot inseamna…🤎”, a mai notat vedeta.

Citeste si:
Cum se înțelege Pepe cu mama fiicelor sale, Raluca Pastramă, la 3...
Cum se înțelege Pepe cu mama...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Noiembrie 2022 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.