Dana Budeanu este enervată extrem de tare de situația din țara noastră și le-a transmis politicienilor un mesaj dur, făcând referire la bătrânii care au cel mai tare de suferit din cauza lor. Ca de fiecare dată, vedeta a fost sinceră și și-a exprimat opinia, cu riscul de a fi judecată de către cei care o urmăresc.

Dana Budeanu, enervată de situația din țara noastră

Dana Budeanu a făcut o serie de declarații dure despre situația din țara noastră, în cadrul unei emisiuni TV. Vedeta a descris țara noastră ca fiind una în care îi este rușine să trăiască, pe motiv că nu mai poate suporta felul în care sunt tratați bătrânii, mai ales după ce au muncit și s-au chinuit întreaga lor viață. Acesta a mai zis că statul nu face altceva decât să umilescă niște oameni care au tras din greu ani la rândul, care au muncit pentru a-și crește copiii, dar și nepoții.

Dana Budeanu a mai afirmat că după 30 de ani de capitalism, i se pare groaznic faptul că oamenii sunt nevoiți să suporte anumite situații și a atras atenția și asupra faptului că nu vorbește deloc în necunoștință de cauză, ci primește zilnic informații legate de acest subiect, dar nu le poate față, pentru că sunt foarte multe și este un simplu om. Tot din acest motiv nu are nicio putere să ia atitudine.

„România este ţara în care mi-e ruşine să trăiesc pentru că nu mai suport să ştiu în ce hal sunt călcaţi în picioare bătrânii, care, după o viaţă de muncă, trăiesc umiliţi.

După o viaţă de muncă trăiesc umiliţi în căsuţele pentru care au muncit până ne-au făcut pe noi mari, în frig, nemâncaţi, alegând în fiecare lună dacă să îşi cumpere pastile, mâncare, dacă să plătească o factură. Mi se pare, după 30 de ani de capitalism, groaznic. Eu am foarte multe informaţii pe care le primesc zilnic, nu fac faţă, sunt un singur om. O paranteză. Ei primesc nişte tichete de călătorie pentru a merge cu trenul gratis”, a declarat Dana Budeanu, la Antena 3.

I se pare ireal că bătrânii din țara noastră, după ani de zile în care au muncit din greu, nu primesc nimic altceva în afara unor tichete de călătorie și consideră că politicienii au uitat de ei definitiv. Având în vedere situația, a ajuns la concluzia că soarta bătrânilor nu este un subiect de interes, pentru că au grijă doar de ai lor. Nu este pentru prima dată când vedeta aduce în discuție acest subiect, dar este pentru prima dată când se enervează atât de tare din cauza politicienilor care nu dau doi bani pe oamenii care au muncit din greu în România și nu le oferă respect.

Citeste si:
Dana Budeanu, ironii la adresa lui Maurice Munteanu. Care a fost...
Dana Budeanu, ironii la...

„Cred că absolut toţi politicienii i-au uitat definitiv. Pe absolut toţi politicienii nu îi interesează soarta lor pentru că ei pot avea grijă de bătrânii lor, aşa cum eu pot avea grijă. Noi reprezentăm din această ţară, probabil 2%”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Octombrie 2022 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.