Showbiz 30 Mai 2023 13:55 de Diana Oprișan
Dana Budeanu nu iartă pe nimeni. De curând, i s-a pus pe Maurice Munteanu și a făcut câteva declarații dure despre îndrăgitul jurat de la „Bravo, ai stil!”. Care a fost reacția acestuia!

Dana Budeanu, replică din partea lui Maurice Munteanu

Dana Budeanu este genul acela de persoană care spune lucrurilor pe nume de fiecare dată, indiferent despre ceea ce ar fi vorba sau de cine. Dacă în trecut părea că are ceva de comentat doar la adresa influencerilor sau a celor care nu știu să se îmbrace, nu i-a iertat nici pe colegii ei de breaslă. Zilele trecute, ea l-a umilit pe Maurice Munteanu, iar mii de oamenii au așteptat o reacție din partea acestuia, care a întârziat să apară. Ei bine, Maurice Munteanu a zis clar

„Băi feshânistule pitic vezi că ți-a rămas capu mare dă la Ozămpic! Lasă-ne cu sonsonsontimetră și cu harnelile despre înalta societate. Vezi că ți-ai tras perete în garsonieră, Mariusică din Militari. Lasă-ne cu moda!”, a scris Dana Budeanu, potrivit fanatik.ro.


„Nu cunosc personajul. Nu mă interesează”, a declarat Maurice Munteanu, pentru fanatik.ro.

După ce a refuzat să ofere mai multe detalii despre situația cu Dana Budeanu, a oferit câteva detalii și despre concurentele de la „Bravo, ai stil!”, pe care adesea le face să plângă fără să își dorească lucrul acesta și a zis în apărarea sa că așa se comportă și cu prietenii lui. A mai zis despre el că nu se enervează pe platoul de filmare, așa cum pare în fața camerelor de filmat, ci doar are un temperament exploziv care îl face să reacționeze în felul acesta.

„Eu, la Bravo, nu mă enervez. Eu am un temperament mai exploziv. E pur și simplu maniera mea de a mă manifesta. La fel sunt și cu prietenii mei, la fel sunt și cu mama, nu înseamnă că mă enervez. Sigur că te simți inconfortabil, că e o chestiune firească să vezi pe cineva într-un echilibru emoțional precar fie el și de moment. Eu cred că oamenii nu trebuie să o ia personal și să ia criticile de o manieră constructivă. E vorba de niște haine până la urmă, că nu operăm pe creier”, a mai zis ea.

Citeste si:
Ilinca Vandici, despre marea finală „Bravo, ai stil!”. Producătorii...
Ilinca Vandici, despre marea...

Maurice Munteanu este de părere că oamenii din jurul lui nu ar trebui să o ia personal, ci mi degrabă într-o manieră constructiv. pentru că este vorba doar despre niște haine. În același interviu, acesta a povestit care sunt planurile sale de viitor și speră ca într-o lună să finalizeze tot ceea ce și-a propus.

„În perioada următoare, vreau să stau mai mult cu mine, să termin toate cărțile pe care le-am început și să merg trei săptămâni la Paris. Deocamdată, cărțile sunt pe noptieră, începute. Așteaptă să fie și finalizate. Sper ca într-o lună să finalizez tot ce mi-am propus. E cel mai bun exercițiu pentru creier”, a adăugat juratul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Mai 2023 - 03 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.