Pepe a realizat un pictorial de senzație alături de cei 3 copii ai săi și soția sa, Yasmine Ody. Artistul a vorbit despre familia sa, dar și despre relația pe care o are în prezent cu mama fiicelor sale, Raluca Pastramă.

Într-un interviu exclusiv acordat revistei VIVA!, cunoscutul cântăreț Pepe a făcut dezvăluiri sincere despre viața sa de familie, la trei ani de la divorțul de Raluca Pastramă. Artistul, care în prezent trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soția sa, Yasmine Ody, a vorbit despre relația pe care o are cu fosta soție și despre modul în care își crește copiii.

Deși separarea lor a fost în centrul atenției la momentul respectiv, Pepe și Raluca Pastramă au căzut de acord să pună în prim plan binele copiilor, Maria și Rosa. În urmă cu trei ani, micuțele au rămas să locuiască cu mama lor, însă recent s-au mutat la tatăl lor.

"Fetele nu vin în vizită, fetele locuiesc cu mine, noi suntem o familie formată din Yasmine, Pepe jr, Maria și Rosa. Eu am grijă de fete, le duc la școală, la diverse activități, mă ocup de creșterea lor și sunt zilnic prezent în viața lor. Ele merg la mama lor doar în vizită, sigur că ea le poate vizita oricând, așa cum este normal, dar nu vreau să intru mai mult în acest subiect", a explicat Pepe, pentru sursa citată mai sus.

Despre relația sa cu Raluca Pastramă, artistul a menționat că în ceea ce privește comunicarea lor, aceasta este axată strict pe nevoile și binele copiilor.

"Comunicarea mea cu Raluca există strict pentru copii și se desfășoară cât se poate de civilizat și de sec, în același timp. Au existat momente când nu am ajuns la un numitor comun sau când am avut păreri total opuse, dar am încercat să le rezolvăm pe cale amiabilă pentru binele copiilor", a adăugat el.

Artistul a vorbit și despre experiența de a fi tată și de băiețel, Pepe jr, alături de soția sa Yasmine.

"Timpul trece, Pepe jr face 2 anișori, în fiecare zi descoperă lumea și ne bucurăm de reacțiile și de interpretările lui în toate modurile posibile. Este un deliciu! Asta este frumusețea vieții noastre, faptul că ne bucurăm de fiecare etapă a vieții lui", a mărturisit el.

Citeste si:
Alex Dobrescu șochează din nou! Unde a aruncat cenușa mamei sale
Alex Dobrescu șochează din...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Aprilie 2024 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.