Adda a dat mai multe declarații cutremurătoare despre fostul iubit care a bătut-o în plină stradă, dar a preferat să îi dea numele celui care a rănit-o și care a reușit să o manipuleze, deși lucrurile nu mergeau deloc bine între ei. Fanii au rămas mască în fața declarațiilor făcute de artistă.

Adda, bătută în plină stradă de fostul iubit

În urmă cu doar câteva zile, Adda a lansat „Cele trei ADDA”, o carte în care își pune sufletul pe tavă în fața cititorilor. Vedeta vorbește despre multe dintre experiențele sale de viață, care au marcat-o profund și de pe urma cărora a avut multe lucruri de învățat. Cântăreața a considerat scrisul ca fiind o terapie, în cele mai grele momente din viața sa, iar în cartea sa spune lucruri despre care nu a mai dat detalii până acum și a ținut să precizeze că până și părinții ei vor rămâne surprinși de multe dintre lucrurile despre care a povestit.

Ei bine, vedeta a făcut câteva dezvăluiri cutremurătoare și despre fostul ei partener de viață, pe care a preferat să îl numească X, pentru că nu a considerat necesar să îi pronunțe numele. Adda a început prin a spune că întâlnirile lor durau în jur de 30 de minute, după care el pleca din senin și nu îi mai dădea vreun semn timp de câteva zile. Bărbatul respectiv o dezechilibra din toate punctele de vedere, o suna noaptea să o verifice și, de asemenea, în controla telefonul.

Deși își dorea enorm să scape de el, reușea de fiecare dată să o manipuleze și o făcea să îi fie frică de el, pentru că era mereu agitat și avea un comportament care lăsa de dorit și care îi provoca o stare de anxietate cântăreței.

„O să-i spun X, nu are niciun sens să îi pronunț numele. Întâlnirile durau maximum 30 de minute. De multe ori mă săruta și pleca brusc, apoi câteva zile nu îmi dădea niciun semn. Mă dezechilibra din toate punctele de vedere. Îmi controla telefonul, mă suna noaptea și îmi spunea să deschid web-cam-ul să vadă dacă sunt acasă. Îmi doream să scap de el, dar mereu reușea să mă manipuleze.

Era pur și simplu posedat, inspirându-mi teamă și teroare. Era mereu agitat, dădea din picior și îmi provoca o stare de anxietate. Era ca o bombă cu ceas gata să explodeze oricând. Cum a explodat și pe o alee din parc, cum a explodat și când i-am luat cadou un ceas mai ieftin decât își dorea.”, a scris Adda, în cartea sa „Cele trei ADDA”.

Citeste si:
Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au luat la ceartă în plină...
Cristina Cioran și Alex...


Fostul ei partener de viață chiar a bătut-o în plină stradă, pe motiv că nu i-a plăcut felul în care s-a machiat și în același timp i-a spart telefonul în bucați. Asta nu este tot. Cântăreața a fost dată cu capul de beton lângă un club, unde a lăsat-o pe jos și a plecat, deși i-a discolat maxilarul. A fost groaznic pentru artistă și greu să scrie despre un subiect care i-a marcat existența, dar cel mai important este că acum are o familie și este foarte fericită.

„M-a lovit pentru că nu-i plăcea cum m-am machiat. A explodat și când mi-a spart telefonul în bucăți. Când m-a dat cu capul de beton lângă un club, unde m-a lăsat pe jos și a plecat. Mi-a dislocat maxilarul. M-a amenințat că-mi va face rău și dacă spun cuiva. Am mâncat câteva zile printr-un pai”, a mai zis ea, în cartea sa.

Citeste si:
Cătălin Rizea vrea să devină din nou tată. Care a fost reacția...
Cătălin Rizea vrea să devină...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Noiembrie 2022 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.