Cristina Cioran și Alex Dobrescu au avut parte de o întâlnire cu scântei și s-au luat la ceartă în plină stradă. Imediat după ce discuția lor a luat sfârșit, vedeta a dat o serie de declarații despre cele petrecute între ei. Iată despre ce au vorbit cei doi foști iubiți.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu, ceartă-n stradă

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au plăcut, s-au îndrăgostit unul de celălalt și au decis să formeze un cuplu. Povestea lor de iubire s-a consumat repede, au făcut un copil, iar mai apoi au decis ca fiecare să o ia pe drumul lui, ceea ce i-a șocat pe urmăritorii ei, mai ales că se pregăteau pentru nuntă. Multă vreme au spus că nu sunt pregătiți pentru a face marele pas, iar când în sfârșit au decis să își unească destinele, s-au separat.

Câteva zile mai târziu, tatăl copilului ei a fost surprins în compania unei alte femei, alături de care a declarat că este fericit, dar nu a fost ceva de lungă durată. Având în vedere situația, oamenii din mediul online au început să își facă speranțe că se vor împăca, doar că în realitate lucrurile au fost mult mai complicate decât păreau, iar recent cei doi s-au întâlnit să discute anumite aspecte, iar totul s-a terminat cu o ceartă în plină stradă.

Cristina Cioran a oferit și câteva declarații, la scurt timp după ce mai multe imagini cu întâlnirea lor au început să circule pe internet. Blondina nu a dat tocmai detaliile pe care le așteptau fanii, dar a spus clar că ea și tatăl fiicei sale s-au întâlnit, după ce au stabilit de comun acord lucrul acesta, nefiind ceva întâmplător. Au mers în mall, au mâncat, au vorbit, iar el a avut ocazia de a mai petrece puțin timp cu Ema, fiica sa.

„Nu a fost o întâlnire întâmplătoare, am stabilit să ne întâlnim, să mergem la mall, să mai vorbim, să mai vadă fetița, deci a fost o întâlnire programată. Ne-am întâlnit, am vorbit puțin, după care ne-am dus la masă, după care am plecat acasă.

Citeste si:
Ce i-a făcut Alex Dobrescu mamei Cristinei Cioran: Vreau să-i cer...
Ce i-a făcut Alex Dobrescu...

Nu știu despre ce am vorbit acolo, dar am vorbit lucruri despre care vorbesc oamenii când se văd. Nu știu de unde până unde. Despre ce vorbesc doi foști parteneri… și despre micuța noastră, că de aia ne-am văzut”, a declarat Cristina Cioran, pentru Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Ianuarie 2023 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.