Cristina Cioran a spus care este adevăratul motiv pentru care a decis să îi spună adio tatălui fiicei sale. Vedetei nu i-a fost deloc ușor, mai ales că au un copil împreună, dar după ce a analizat mai bine situația și-a dat seama că așa este cel mai bine pentru toți.

De ce s-a despărțit, de fapt, Cristina Cioran de Alex Dobrescu

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alex Dobrescu și Cristina Cioran nu mai formează un cuplu, în ciuda faptului că au o fetiță împreună și că relația lor părea a fi una serioasă. Cei doi s-au afișat mereu zâmbind în mediul online, ceea ce nu i-a făcut pe internauți să se gândească nici măcar o clipă la faptul că s-ar putea separa într-o zi, dar viața este uneori plină de surprize și așa a fost și în cazul lor.

Deși toți știau că aceștia au luat-o pe drumuri diferite, nimeni nu a avut idee care era adevăratul motiv, iar în cadrul unei emisiuni TV în care blondina a fost invitată și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit și despre acest subiect încă sensibil pentru ea. Vedeta a povestit că totul mergea foarte bine, doar că dintr-o dată s-a schimbat ceva, relația lor s-a deteriorat, iar toate semnele pe care le-a primit au făcut-o să ia decizia de a-i spune adio, chiar dacă nu a fost deloc simplu pentru ea.

„Totul era în regulă și dintr-o dată ceva s-a întâmplat, ceva s-a schimbat, ceva s-a deteriorat, ceva a plesnit. Despărțirea asta nu a fost anunțată, ci pur și simplu au fost niște semne că lucrurile nu mai merg bine și la revedere. Deja mergeau din rău în mai rău, ca un cancer galopant, ca o tumoare malignă, care stătea să pocnească.”, a declarat Cristina Cioran în cadrul emisiunii, potrivit wowbiz.ro.

Cristina Cioran a comparat relația lor cu niște boli, pentru că din punctul ei de vedere fix în direcția aceea au mers lucrurile. Și-a dat seama și că nu are sens să mai încerce să repare lucrurile, pentru că în mod evident lupta ei era în zadar, dar crede în același timp că a realizat anumite lucruri mult prea târziu. Acum, privind în urmă, Cristina Cioran a ajuns la concluzia că a avut mult prea multă răbdare cu el și că ar fi trebuit să pună stop relației încă de la primele semne.

Citeste si:
Delia, adevăratul motiv pentru care nu vrea să rămână gravidă:...
Delia, adevăratul motiv...

Mi-a fost greu să iau o decizie, să fiu categorică. Eu am încercat tot ce este omenește posibil și mi-am dat seama că n-are sens să mai încerc, că lucrurile nu se vor repara. Poate că mi-am dat seama prea târziu, poate că trebuia de la primele semne să zic stop, dar eu sunt foarte îngăduitoare, tolerantă, răbdătoare.”, a mai adăugat.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Ianuarie 2023 - 12 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.