Există șanse de împăcare între Cristina Cioran și Alex Dobrescu? Este una dintre întrebările care stau pe buzele oamenilor, încă de când aceștia au vorbit pentru prima dată în public despre despărțirea lor, în ciuda faptului că au un copil împreună.

Sunt șanse de împăcare între foștii iubiți!?

În ultimele luni, separea Cristinei Cioran de Alex Dobrescu a fost subiect de discuție pentru foarte multă lume. În timp ce bărbatul s-a afișat cu noua lui parteneră de viață, a declarat că este fericit și pregătit pentru o nouă relație, blondina a preferat să se concentreze pe lucrurile cu adevărat importante pentru ea, dar mai ales pe creșterea și educare fiicei sale. Vedeta a dat de înțeles că este bine așa și că nu se gândește la un nou iubit, ci doar voia să plece din țară la finalul anului, doar că nu a putut să se bucure de câteva zile peste hotare alături de copilul ei, deoarece minoră fiind, avea nevoie de semnătura tatălui pentru a părăsi România, așa că s-a resemnat în acest sens.

După primirea loviturii acesteia, vedeta a mai primit o veste proastă din partea fostului ei partener de viață pe care l-a iubit și în care a avut încredere oarbă. Se pare că Alex Dobrescu i-a interzis fostei prezentatoare de la Acces Direct să apară la emisiuni sau tot felul de evenimente cu Ema, iar femeia nu știe care este următoarea lui mișcare, deoarece din punctul ei de vedere este genul de om care își schimbă atitudinea de la o zi la alta. Ceea ce pentru unii este amuzant reprezintă un coșmar pentru Cristina Cioran.

”S-a întâmplat o dată, la o emisiune de la un alt post de televiziune, să îmi doresc să fiu cu cea mică și într-adevăr, tatăl ei să nu își dea acordul. Ulterior, nici măcar nu am mai încercat. Am refuzat invitația de a merge cu fetița, tocmai pentru a nu îi cere acrodul și nu a primi un răspuns negativ.

Citeste si:
Preotul Mirea Vîrtejanu, sfaturi pentru Monica Odagiu, după ce a...
Preotul Mirea Vîrtejanu,...

Nu știu ce o să fie, pentru că fostul meu partener își schimbă atitudinea de la o zi la alta. Așadar, nu știu. E în funcție de cum se trezește, cred, sau cum se culcă. Nu știu! Nu știu ce are de gând. E comic pentru mulți. Și dacă nu eram implicată în povestea asta, mă amuzam teribil, recunosc.”, a declarat Cristina Cioran, la Antena Stars.

De asemenea, la un moment, a venit vorba despre o eventuală împăcare între vedetă și tatăl fiicei sale, iar ea a zis destul de clar faptul că pe ea o interesează doar prezentul și viitorul apropiat și nu poate spune sigur dacă vor ajunge sau nu să formeze un cuplu din nou. Pe de altă parte, tot ea a zis că s-au stricat prea multe lucruri pe care nu le mai pot reface, oricât de tare ar încerca.

”Să știi că niciodată în viața asta nu am spus niciodată. Pe mine mă interesează prezentul și viitorul apropiat. Habar nu am! S-au împăcat Jenifer Lopez cu Ben Affleck. Glumim, desigur. Nu, nu e cazul , nu avem ce să refacem. S-a stricat atât de tare încât nu există nimic de refăcut, nimic.”, a mai zis vedeta pentru sursa citată.

Citeste si:
Dinu Maxer, declarații dureoase despre divorț. A sperat la o...
Dinu Maxer, declarații...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Decembrie 2022 - 10 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.