Adda le-a vorbit tuturor fanilor pe care îi are în mediul online despre cele mai dificile momente din viața sa, în care singurul lucru care a ajutat-o real a fost scrisul. Vedeta a considerat că a pune pe foaie tot ceea ce simțea este o terapie, iar în felul acesta reușea să treacă peste greutăți într-un alt mod.

Cum a trecut, de fapt, Adda peste cele mai dificile momente din viața sa

Adda este o artistă cunoscută și foarte iubită de la noi din țară, fără niciun fel de îndoială. Cântăreața are mii de fani care i-au demonstrat că se pot baza pe ei de fiecare dată, mai ales după ce aflat că are boala Lyme care i-a dat viața peste cap din toate punctele de vedere. Din dorința de a-i ajuta pe alții și chiar de a se ajuta pe ea însăși, partenera de viață a lui Cătălin Rizea a decis să scrie o carte în care să își pună sufletul pe tavă în fața cititorilor.

Artista a recunoscut că oamenii vor găsi părți, în cartea pe care a denumit-o „Cele trei Adda”, despre care nu a mai vorbit niciodată până acum fie pentru că nu a avut curajul să o facă, fie pentru că nu a considerat că venise momentul în care oamenii să afle toate acele lucruri despre ea. Mai mult de atât, și-a atenționat și părinții că vor fi surprinși de multe dintre lucrurile pe care le vor afla citind cartea fiicei lor, în care a pus suflet și pe care considerat-o o terapie, în cele mai dificile momente din viața sa.

Având în vedere toate întâmplările care au avut loc în viața sa, în ultima vreme, vedeta crede că s-a transformat într-un om nou și nu afirmat lucrul acesta, doar pentru că sună frumos, ci pentru că și-a dat a doua șansă și, de asemenea, să mai fie împotriva ei. Deși încă nu este în cea mai bună formă a sa, a ajuns să se iubească, iar asta este cel mai important.


„Voi sărbători ziua mea de doua ori pe an. Pe 03:03 ziua mea de naștere, iar pe 11.11 ziua mea de renaștere. Cea mai bună terapie, pentru mine, a fost scrisul. M-am întors în întuneric, unde nu m-am simțit deloc confortabil. Dar am învățat tot ce nu am reușit când l-am trăit. M-a ajuns din urmă tot ce am reprimat și tot ce am alungat. Apoi nu am avut de ales decât să înfrunt avalanșa de gânduri și sentimente. Sunt un om nou. Și nu spun asta pentru că sună metaforic și frumos. Sunt un om nou pentru că mi-am dat a doua șansă și am încetat să mai fiu împotriva mea. Acum pot sa spun că mă iubesc. Te iubesc Ada, Alexandra. Te iubesc Adda, creația lor!”, a notat Adda, pe Instagram.

Citeste si:
Cătălin Rizea vrea să devină din nou tată. Care a fost reacția...
Cătălin Rizea vrea să devină...

Despre cartea pe care a lansat-o a mai afirmat și că este una motivațională, foarte sinceră și în care oamenii vor regăsi povestea ei cu bune, dar și cu rele. Cartea „Cele trei Adda”, este despre cele trei personalități ale cântăreței: Adda mică, copilul interior, Alexandra, care este Războinica Luminii și Adda Balada, care este artistul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Noiembrie 2022 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.