Oana Roman, ca orice om, trece și prin momente dificile, dar are grijă ca acestea să nu pună stăpânire pe ea și pe buna sa dispoziție, așa că ia măsuri în acest sens. Așa cum face de fiecare dată, fiica lui Petre Roman le-a povestit și fanilor ei despre toate aceste lucruri.

Cum trece Oana Roman peste momentele dificile din viața sa

Oana Roman este o femeie sinceră atât cu ea, cât și cu toți oamenii care o urmăresc pe contul ei oficial de Instagram. Prin intermediul Story-urilor pe care aceasta le postează, ține aproape zilnic legătura cu aceștia și le vorbește despre momente prin care trece fie ele bune, fie situate la polul total opus. În ultima vreme, starea de sănătate a mamei sale nu a făcut-o să fie tocmai în apele sale, dar asta nu înseamnă că stă departe de mediul online.

Recent, ea le-a mai făcut câteva dezvăluiri despre felul în care reușește să depășească unele dintre cele mai grele momente din viața sa. Ca orice om și partenera de viață a lui Marius Elisei are zile în care simte că nu mai poate face față tuturor provocărilor din viața sa, dar nu se dă bătută, pentru că se consideră o femeie puternică pe care nimeni și nimic nu o poate face să își piardă energia bună.

Ei bine, când simte că a ajuns într-un asemenea punct, vedeta preferă să își ia puțin timp doar pentru ea, mergând într-un loc fără trafic și unde este liniște și stând, pur și simplu, își pune ordine în gânduri. Astăzi, s-a gândit la faptul că oricât de mult și-ar dori oamenii să facă anumite lucruri, de multe ori nu ies așa cum își doresc, dar asta nu trebuie să aducă după sine renunțarea. Un lucru pe care îl consideră extrem de important este ca lumea să își păstreze conștiința împăcată, chiar dacă nu se poate de fiecare dată.

M-am parcat lângă un parc, unde e liniște și nu e trafic și îmi iau un pic de timp pentru mine. Fac asta des și mă ajută să îmi pun gândurile în ordine. Azi mă gândeam la faptul că, oricât de mult ne dorim să facem anumite lucruri, ele nu ies mereu așa cum ne-am dorit.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, o vedetă asumată. Ce a declarat despre partenera...
Bianca Drăgușanu, o vedetă...

Dar important este să avem conștiința împăcată că am făcut tot ce ne-a stat în putință ca să ne iasă, chiar dacă nu reușim mereu. Uneori, anumite lucruri nu merg, nu se întâmplă, oricât de mult ne luptăm să salvăm ceva, uneori nu se întâmplă. Dar dacă știm că am depus toate eforturile, atunci înseamnă că așa trebuia să fie și trebuie să găsim puterea să mergem mai departe către ceva bun care ne așteaptă.”, a zis Oana Roman, pe contul ei de Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.