Oana Roman a fost dezamăgită de o persoană pe care a promovat-o în trecut, după ce aceasta i-a dat dat block în mediul online. Așa cum o face de fiecare dată, a fost sinceră cu fanii ei din mediul online și le-a vorbit despre cele întâmplate.

Ce atitudine are Oana Roman, după ce a fost dezamăgită

Oana Roman este una dintre cele mai active persoane publice de la noi din țară, pe rețelele sociale. Vedeta obișnuiește să își țină fanii la curent cu tot ceea ce se petrece în viața fie că este vorba despre un lucru pozitiv sau despre unul aflat la polul opus. Fiica lui Petre Roman a ținut să le povestească recent oamenilor că a fost dezamăgită de o persoană pe care a ajutat-o în trecut.

Se pare că vedeta a făcut tot ceea ce i-a stat în putință pentru a o ajuta să își crească numărul de urmăritori de pe Instagram, sfătuindu-i pe ai ei să o urmărească pe fata aceea. Acum, regretă că a procedat în felul acesta, pentru că recent, a primit block pe Instagram, după ce și-a permis să îi spună că i se pare greu să utilizeze anumite instrumente pentru Story pe care le achiziționase de la ea. Nu i s-a părut corect felul în care a procedat și tocmai de aceea a preferat să le povestească și admiratorilor din mediul online, care stau zilnic cu ochii pe ea.

„Despre cum unii nu sunt ceea ce par. Acum doi ani o promovam pe fata asta talentată… Între timp mi-a dat block pentru că mi-am permis să-i spun că mi se par greu de folosit niște instrumente pentru story pe care le cumpărasem de la ea”, a declarat Oana Roman, pe Instagram.

Având în vedere toate situațiile prin care a trecut de-a lungul timpului, din cauza haterilor de pe social media, Oana Roman a decis să își schimbe atitudinea și să nu mai pună la suflet toate lucrurile care i se întâmplă în viața de zi cu zi. De asemenea, ea a învățat să mai refuze oamenii, din când în când, atunci când îi cer ajutorul indiferent dacă este vorba despre oameni pe care îi vede pentru prima dată sau despre cei din familie.

Citeste si:
Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care promovează clinici și...
Iulia Albu dă de pământ cu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Octombrie 2022 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.