Oana Roman a luat foc pe Internet, după ce a văzut cât de multe persoane au avut ceva de comentat în legătură cu motivele pentru care Delia nu își dorește să aducă pe lume un copil. Vedeta nu a putut să tacă nici în acest caz, cu riscul de a ji judecată la rândul său pentru spusele ei.

Oana Roman, părere pe Internet despre afirmațiile Deliei

Internetul a luat foc, după ce Delia a făcut o serie de afirmații controversate legate de faptul că nu își dorește să aducă pe lume un copil, deși nu este prima dată când vorbește despre acest subiect sensibil. Singura diferență a fost că, de data aceasta, a decis să spună și care sunt motivele pentru care a făcut alegerea de a nu rămâne vreodată însărcinată, iar multe persoane nu au fost deloc de acord cu ea, în ciuda faptului că nimeni nu poate decide în locul ei. Zeci de reacții au fost postate și pe TikTok, unele dintre ele devenind virale.

Delia nu s-a putut abține să nu facă și ea haz de necaz și a preluat unul dintre TikTok-urile unui internaut pe seama căruia s-a amuzat alături de urmăritorii ei de pe Instagram. Vedeta le-a dat iar apă la moară gurilor rele, dar nu înseamnă că și pune la suflet ceea ce se spune pe rețelele sociale despre ea.


Oana Roman nu a râs deloc pe seama scandalului care a izbucnit în mediul online, din cauza declarațiilor făcute de către partenera de viață a lui Răzvan Munteanu, ci a transmis un mesaj dur pe contul ei oficial de Instagram. Fiica lui Petre Roman este de părere că anumite întrebări nu ar trebui să fie niciodată celor din jurul nostru, pentru niciun motiv, fiind vorba bineînțeles despre întrebarea legată de copii primită, în mod repetatat, de artistă.

Oana Roman și-ar dori ca oamenii să nu se mai bage în viețile altora, mai ales că nimeni nu este în măsură să facă alegeri în locul celor pe care îi critică și nu înțelege nici de ce s-a ajuns atât de departe cu acest subiect. Despre cei care se comportă în felul acesta a afirmat, la final, că sunt doar lipsiți de maniere și nimic mai mult.

Citeste si:
Ce i-a făcut Alex Dobrescu mamei Cristinei Cioran: Vreau să-i cer...
Ce i-a făcut Alex Dobrescu...

„Acel scandal care s-a iscat atunci când Delia a afirmat că nu vrea să facă copii și a fost foarte deranjată că este întrebată foarte des de ce nu are copii. Trebuie să înțelegem că nu avem voie să punem anumite întrebări altora, niciodată și pentru niciun motiv. Nu întrebăm niciodată pe nimeni de ce nu are copii, de ce are copii, de ce nu face mai mulți copii, de ce nu a vrut să facă niciunul, de ce are doar unul și de ce nu trei. (...) Nu ne băgăm în viața altora, nu ne interesează cine se mărită cu cine, dacă se mărită, dacă nu se mărită, dacă e singură, dacă nu e singură. Nu ne interesează niciodată detalii legate de viața privată a cuiva, de alegerile pe care cineva le face în viață. (...) Dacă întrebăm lucrurile astea, pe față vă spun, suntem nesimțiți și lipsiți de maniere.”, a zis Oana Roman, la Story.

Citeste si:
Răspunsul Oanei Roman la criticile Catincăi: Nimeni nu are dreptul...
Răspunsul Oanei Roman la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Octombrie 2022 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.